~Witek (Gość) - czytam twoje posty i jestem pełen podziwu jak piszesz o kwiku itp pisowskim G-e!! Trzeba być zrytym i nie mieć kontaktu z rzeczywistością. Sam chyba nie czytasz artykułów pod którymi umieszczasz posty. O opozycjoniście który siedział za komuny w więzieniu i był poniewierany a teraz się sprzeciwia tak piszesz. Chłopie albo się pomódl o rozum albo zacznij leczyć nogi !!!
No to się policzmy. Dość mam łamaia prawa przez rządzących. Mam prawo wyrażania swych poglądów
Czyżby ta za przeproszeniem "solidarność" chciała reaktywować brygady ORMO ?
Podposz się pod oświadczeniem solidarności chcemy wiedzieć kto popiera dyktatora
Dokładnie, jak pamiętam, z identycznym przekazem zwracała się PZPR w latach 80-81. Brawo panowie z "Solidarności" krajowej i lokalnej. Teraz tylko zebrać się w zwarte oddziały, następnie zgłosić się na ulicę Szkolną, w celu pobrania pałek "milicyjnych" i takie ZOMO-bis niech maszeruje na polskie ulice przywracać porządek jedynej słusznej partii PIS. Brawo panowie.
Dzisiejsza solidarność to ratlerki Kaczyńskiego,gdzie jest Duda jak na Śląsku zamykają kopalnie pomimo obietnic Szydło o nie zamykaniu???!!!
Pisowski szlam rozlał się po kraju,ale za 3 lata zrobi się z nimi porządek!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!