Eh, wrzucić na przyczepkę, podjechać pod blok, zostawić pod drzwiami ;)
albo bardziej radykalnie do mieszkania wrzucić
Wiosenny obrazek wielu lasów i przydrożnych rowów, który malują szpagatowi inteligenci z aspiracjami patriotów całą gębą.
Pamiętajcie rodzice! Czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość śmierdzi albo pachnie.
Dobrze, napiętnować trzeba tych śmieciarzy! A jak nie pomoże to na policję. Nauczyć dziadostwo porządku. Ja widzę przed swoim domem , codziennie śmieci, butelki po tych małpkach. To po prostu patologia! Jestem za tym, żeby tych ludzi karać, karać, karać.
I tak wygląda ta mieszczańska wyższa kultura, wstydźcie się Piotrkowianie za tą czarną owce w swoim stadzie.
To jest właśnie polska kultura. Bydło zawsze pozostanie bydłem. Za śmieci płaci ale wory i tak do rowu, szlachta szpagatowa.
A żeby śmieciarzowi się nie nudziło i durne pomysły nie przychodziły do głowy, to powinien, przez sąd nakazowo, tak dla przykładu, posprzątać rowy, jeszcze paru okolicznych dróg, Oczywiście w jaskrawej, pomarańczowej kamizelce odblaskowej. Przyjemne z pożytecznym.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!