Wiosenny obrazek wielu lasów i przydrożnych rowów, który malują szpagatowi inteligenci z aspiracjami patriotów całą gębą.
Eh, wrzucić na przyczepkę, podjechać pod blok, zostawić pod drzwiami ;)
albo bardziej radykalnie do mieszkania wrzucić
" przed milionami słuchaczy" - Ty się dobrze czujesz,nie charchasz,nie plujesz?O łeb nie pytam bo po co.
Nie-pozdrawiam gnoja z pomarańczowego auta (marki niestety nie rozpoznałam) o nr rej. EP 93689, który w późnych godzinach wieczornych 18/19.04.2020 na ul. Bawełnianej rzucił prawdopodobnie puszkę - następnym razem tą puszką dostaniesz w łeb. Skończyło się na puszce a stał i czekał, jak przejdę, bo pewnie woreczek był w bagażniku tylko nie udało się go pozbyć przeze mnie!
Niech pozbiera, zapłaci mandat i jeszcze trzeba mu kazać dozbierać za karę ze trzy takie worki, więcej nie wyrzuci
Mógłby oddać do Juko Ale po co jak i tak z Juko wszystko wywieje na miasto
Może poprostu mu spadły z przyczepki?Zamiast kręcić aferę to mógł sam sprzątnąć.
Uprzedzając ewentualne pytania: to nie ja wywiozłem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!