No to masz problem. Proponuję wizytę u psychiatry lub psychoterapeuty...
Tu nie chodzi o samo czipowanie tylko o sposób pozyskiwania przez urzędników samorządowych danych obywateli posiadających psy w sposób niezgodny z konstytucja oraz z naruszeniem ustawy o porządku i czystości w gminach. Jeżeli prawo tego zabrania to niech tak będzie.
A kiedy przyjdzie kolej na nas!
Praktycznie pozbawiono nas już wszystkiego, jeszcze tylko na razie swobodnie możemy przemieszczać się.
Niech no tylko wygrają kolejny raz wybory!
A ja jak patrzę na swoich bezmyślnych sąsiadów nabywających kolejne kundle do biegania przy domu, które urządzają o każdej porze dnia i nocy długotrwałe koncerty szczekania ,ujadania, wycia z byle powodu, to jestem obiema rękami i nogami za czipowaniem i podatkami!Może to ( dolegliwość finansowa) potrząśnie choć trochę pustymi łbami tych ludzi,którzy za nic mają sąsiadów...
Chwilami czuję się jakbym mieszkał w schronisku dla psów.
Jako człowiek czuję się osaczony przez psy, które powoli stają się ważniejsze od ludzi...
Protestuję - choć wiem,że zostanę "zaszczekany"...
Urząd Miasta pod płaszczykiem darmowego czipowania ale tylko psów z terenu Piotrkowa zbiera dane o właścicielach i nakłada na nich obowiązek płacenia podatku. A jeżeli mieszkam w Piotrkowie a mój pies ma budę poza jego granicami? Albo: nie mieszkam w Piotrkowie a mój pies ma budę w granicach miasta? To wszystko jest nielegalne i dobrze, że to ktoś zauważył. Kolejny przekręt magistratu.
"Ja tego, proszę pana, nie nazywam Konstytucją, ja to nazywam konstytutą. I wymyśliłem to słowo, bo ono najbliższe jest do prostituty. Pierdel, serdel, burdel." Józef Piłsudksi
To porozmawiaj z sąsiadami bo psy tu nie są niczemu winne, szczekają bo taka mają naturę pewnie ich nie obchodzi ze Cie to boli w jakiś sposób. Wszystko jest dla mądrych ludzi zwierzęta także.
Moja sunia jest zaczipowana, a wcale dużo się nie płaci.
[b]Jestem stanowczo za czipowaniem psów! :)
Sklave to piotr włostowic.rozszyfrowany?no to już zmieniaj skórkę kameleonie :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!