metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
GalAnonim ~GalAnonim (Gość)26.03.2010 11:20

A czy wśród Miłośników Modelarstwa Kolejowego i Kolei będzie miejsce dla "sklejacza" tracków? Trochę nie ta tematyka...

00

lukasz.1456@poczta.onet.pl ~lukasz.1456@poczta.onet.pl (Gość)28.03.2010 10:16

Też jestem zainteresowany.Tylko się trochę spóźniłem xD

00

Bajo ~Bajo (Gość)10.07.2012 21:20

Witam z górą po dwóch latach. Było sporo wrzawy i medialnych wystąpień pana Jerzego Wróbla. Który ze swych deklaracji nic nie ziścił. Trudno się dziwić, z taką reputacją i wodolejstwem
nie można spełnić obietnic.
Dla zainteresowanych z posiadanych informacji wiem, że powstanie Stowarzyszenia Miłośników Modelarstwa Kolejowego i Kolei utknęło w martwym punkcje. Przez opieszałość pana J.Wróbla oraz brak z jego strony odpowiednich dokumentów Modelarnie też coś trafiło. Tak, że kochani koledzy modelarze znów zostaliśmy wyślizgani. A miało być tak pięknie.

00

ares1 ~ares1 (Gość)10.07.2012 21:25

"Bajo" napisał(a):
Trudno się dziwić, z taką reputacją i wodolejstwem
nie można spełnić obietnic.

Można coś więcej?!

00

Bajo ~Bajo (Gość)13.07.2012 15:32

"ares1" napisał(a):

A co tu kolego pisać więcej????
"Nic dodać nic ująć" według starego powiedzenia.
Lub jednoznacznie skwitować, że brak słów i ręce
oraz majtki opadają.
Opis całej tej kuriozalnej sytuacji po prostu nie zmieściłby się w tym wątku.

00

wamo ~wamo (Gość)07.08.2012 18:35

Wiele projektów czy pomysłów pada z różnych powodów.
Miejmy nadzieję, że kiedyś powstanie prawdziwa modelarnia
związana z kolejnictwem.

10

ares1 ~ares1 (Gość)07.08.2012 21:13

"wamo" napisał(a):
Miejmy nadzieję, że kiedyś powstanie prawdziwa modelarnia
związana z kolejnictwem.

Tu nie ma co mieć nadziei tu trzeba chcieć :)))

10

ben ~ben (Gość)08.08.2012 10:11

Czasami chcieć to trochę za mało. Trzeba mieć jeszcze odpowiednią ilość ludzi. ;-)

00

ares1 ~ares1 (Gość)08.08.2012 11:52

"ben" napisał(a):
Trzeba mieć jeszcze odpowiednią ilość ludzi. ;-)

Nikt Krakowa nie zbudował odrazu :)))

00

bubu ~bubu (Gość)23.07.2013 11:23

Ten artykuł to stek bzdur. Dziennikarz czy reporter piszący ten artykuł został wprowadzony w błąd przez Jerzego.W
Pomysłodawcą i założycielem Stowarzyszenia była całkiem inna osoba.
Której dobrą wolę i zaangażowanie właśnie zniszczył chwalipięta z artykułu "Moja pasja,to modelarstwo" Przez swoją arogancję i butę oraz ciągłe mijanie się z prawdą zaprzepaścił układ z Domem Kultury, który oferował darmową salę za prowadzenie modelarni dla dzieci pod szczytnym hasłem " Wyciągamy dzieci z bram "
Inicjatywa upadła kiedy się okazało, że p.J.W skłamał iż posiada dokumenty instruktora modelarstwa uprawniające do prowadzenia zajęć.
Z najnowszych informacji i spotkania z p.S. wiem, że jest jednak szansa na powstanie Stowarzyszenia. :-) Jest więc nadzieja, że w Piotrkowie powstanie w końcu modelarnia z prawdziwego zdarzenia.

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat