Też jestem zainteresowany.Tylko się trochę spóźniłem xD
Witam z górą po dwóch latach. Było sporo wrzawy i medialnych wystąpień pana Jerzego Wróbla. Który ze swych deklaracji nic nie ziścił. Trudno się dziwić, z taką reputacją i wodolejstwem
nie można spełnić obietnic.
Dla zainteresowanych z posiadanych informacji wiem, że powstanie Stowarzyszenia Miłośników Modelarstwa Kolejowego i Kolei utknęło w martwym punkcje. Przez opieszałość pana J.Wróbla oraz brak z jego strony odpowiednich dokumentów Modelarnie też coś trafiło. Tak, że kochani koledzy modelarze znów zostaliśmy wyślizgani. A miało być tak pięknie.
Można coś więcej?!
A co tu kolego pisać więcej????
"Nic dodać nic ująć" według starego powiedzenia.
Lub jednoznacznie skwitować, że brak słów i ręce
oraz majtki opadają.
Opis całej tej kuriozalnej sytuacji po prostu nie zmieściłby się w tym wątku.
Wiele projektów czy pomysłów pada z różnych powodów.
Miejmy nadzieję, że kiedyś powstanie prawdziwa modelarnia
związana z kolejnictwem.
Tu nie ma co mieć nadziei tu trzeba chcieć :)))
Czasami chcieć to trochę za mało. Trzeba mieć jeszcze odpowiednią ilość ludzi. ;-)
Nikt Krakowa nie zbudował odrazu :)))
Ten artykuł to stek bzdur. Dziennikarz czy reporter piszący ten artykuł został wprowadzony w błąd przez Jerzego.W
Pomysłodawcą i założycielem Stowarzyszenia była całkiem inna osoba.
Której dobrą wolę i zaangażowanie właśnie zniszczył chwalipięta z artykułu "Moja pasja,to modelarstwo" Przez swoją arogancję i butę oraz ciągłe mijanie się z prawdą zaprzepaścił układ z Domem Kultury, który oferował darmową salę za prowadzenie modelarni dla dzieci pod szczytnym hasłem " Wyciągamy dzieci z bram "
Inicjatywa upadła kiedy się okazało, że p.J.W skłamał iż posiada dokumenty instruktora modelarstwa uprawniające do prowadzenia zajęć.
Z najnowszych informacji i spotkania z p.S. wiem, że jest jednak szansa na powstanie Stowarzyszenia. :-) Jest więc nadzieja, że w Piotrkowie powstanie w końcu modelarnia z prawdziwego zdarzenia.
Oby tak się stało :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!