metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
lukasz.1456@poczta.onet.pl ~lukasz.1456@poczta.onet.pl (Gość)28.03.2010 10:16

Też jestem zainteresowany.Tylko się trochę spóźniłem xD

00

Bajo ~Bajo (Gość)10.07.2012 21:20

Witam z górą po dwóch latach. Było sporo wrzawy i medialnych wystąpień pana Jerzego Wróbla. Który ze swych deklaracji nic nie ziścił. Trudno się dziwić, z taką reputacją i wodolejstwem
nie można spełnić obietnic.
Dla zainteresowanych z posiadanych informacji wiem, że powstanie Stowarzyszenia Miłośników Modelarstwa Kolejowego i Kolei utknęło w martwym punkcje. Przez opieszałość pana J.Wróbla oraz brak z jego strony odpowiednich dokumentów Modelarnie też coś trafiło. Tak, że kochani koledzy modelarze znów zostaliśmy wyślizgani. A miało być tak pięknie.

00

ares1 ~ares1 (Gość)10.07.2012 21:25

"Bajo" napisał(a):
Trudno się dziwić, z taką reputacją i wodolejstwem
nie można spełnić obietnic.

Można coś więcej?!

00

Bajo ~Bajo (Gość)13.07.2012 15:32

"ares1" napisał(a):

A co tu kolego pisać więcej????
"Nic dodać nic ująć" według starego powiedzenia.
Lub jednoznacznie skwitować, że brak słów i ręce
oraz majtki opadają.
Opis całej tej kuriozalnej sytuacji po prostu nie zmieściłby się w tym wątku.

00

wamo ~wamo (Gość)07.08.2012 18:35

Wiele projektów czy pomysłów pada z różnych powodów.
Miejmy nadzieję, że kiedyś powstanie prawdziwa modelarnia
związana z kolejnictwem.

10

ares1 ~ares1 (Gość)07.08.2012 21:13

"wamo" napisał(a):
Miejmy nadzieję, że kiedyś powstanie prawdziwa modelarnia
związana z kolejnictwem.

Tu nie ma co mieć nadziei tu trzeba chcieć :)))

10

ben ~ben (Gość)08.08.2012 10:11

Czasami chcieć to trochę za mało. Trzeba mieć jeszcze odpowiednią ilość ludzi. ;-)

00

ares1 ~ares1 (Gość)08.08.2012 11:52

"ben" napisał(a):
Trzeba mieć jeszcze odpowiednią ilość ludzi. ;-)

Nikt Krakowa nie zbudował odrazu :)))

00

bubu ~bubu (Gość)23.07.2013 11:23

Ten artykuł to stek bzdur. Dziennikarz czy reporter piszący ten artykuł został wprowadzony w błąd przez Jerzego.W
Pomysłodawcą i założycielem Stowarzyszenia była całkiem inna osoba.
Której dobrą wolę i zaangażowanie właśnie zniszczył chwalipięta z artykułu "Moja pasja,to modelarstwo" Przez swoją arogancję i butę oraz ciągłe mijanie się z prawdą zaprzepaścił układ z Domem Kultury, który oferował darmową salę za prowadzenie modelarni dla dzieci pod szczytnym hasłem " Wyciągamy dzieci z bram "
Inicjatywa upadła kiedy się okazało, że p.J.W skłamał iż posiada dokumenty instruktora modelarstwa uprawniające do prowadzenia zajęć.
Z najnowszych informacji i spotkania z p.S. wiem, że jest jednak szansa na powstanie Stowarzyszenia. :-) Jest więc nadzieja, że w Piotrkowie powstanie w końcu modelarnia z prawdziwego zdarzenia.

10

ares1 ~ares1 (Gość)23.07.2013 11:33

"bubu" napisał(a):
Z najnowszych informacji i spotkania z p.S. wiem, że jest jednak szansa na powstanie Stowarzyszenia. :-) Jest więc nadzieja, że w Piotrkowie powstanie w końcu modelarnia z prawdziwego zdarzenia.

Oby tak się stało :)))

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat