Kto ma ochotę uczestniczyć w pochodzie - niech uczestniczy. Kto ma ochotę iść na mszę św. - niech idzie. Kto ma ochotę wybrać się na majówkę - bardzo proszę. Proponuję - zajmijmy się spędzaniem weekendu według własnego (!) planu; szkoda tak ładnej pogody na głupie komentarze. Życzę wszystkim - i na prawo, i na lewo - wiosennego nastroju!
Do "tutaj: - W lokalu którego balkon tak bardzo utkwił w Twojej dziecięcej pamięci, w czasach PRL-u mieściła się siedziba centrowej partii politycznej Stronnictwa Demokratycznego (SD) która wraz z satelicką sojuszniczą wobec PZPR partią chłopską Zjednoczone Stronnictwo Ludowe (ZSL)obecnie (PSL) wspierały nieboszczkę PZPR. Jak widzę masz duże zaległości historyczne do nadrobienia.
jeszcze się dzień nie skończył a ten już nachlany.
Memento, ja to inaczej pamiętam... Może i było, jak piszesz... Ale - co w takim razie robiły watykańskie flagi na tym balkonie w Boże Ciało?!
Moje zaległości historyczne nie są tak wielkie, jak mnie o nie podejrzewasz. Wiem, kto tam wówczas mieszkał, do kogo należał ten balkon. To jest dopiero hard.
I nie wypominaj mi mojego wieku! Proszę.
Wróć komuno NARÓD kuno!!!10 lat POLSKI w Unii Europejskiej-UMOWY ŚMIECIOWE 2,40 zł za godzinę pracy-WSTYD NARÓD KATOLICKI-umowa miedzy PANEM,PREZYDENTEM i PLEBANEM.Unia Europejska bieda,bezdomność,bezrobocie-NARODZIE OBÓDZ się!!Dlaczego Ukraina nie chce do UE-bo w ROSJI są 4 razy wyższe zarobki!!!!media manipulują
SLD - jak ja nienawidzę tych złodziei, zresztą koledzy z sejmowych partii też nie lepsi.
Ja ro sław,Pol ske zbaw
gdzie jest krzyż
gdzie jest krzyż
z ziemi wolskiej do Polski
hahahahahahahahahahahahaha!
Ja ro sław,Pol ske zbaw
gdzie jest krzyż
gdzie jest krzyż
z ziemi wolskiej do Polski
hahahahahahahahahahahahaha!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!