metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ddd ~ddd (Gość)01.05.2014 14:56

Czemu tylko o 200 zł? Ja bez kozery powiem "pińcet". A płaca minimalna 10 zł? Dajcie 20 zł, poparcie wam urośnie :)

50

IPN ~IPN (Gość)01.05.2014 15:15

Dlaczego wcześniej nie próbowali wdrożyć tych projektów staw tylko teraz. Panie Ostrowski ludzie to rozumne istoty i wiedzą że to ściema jak co cztery lata. Trochę szacunku chociaż dla mieszkańców naszego miasta. Panie Arturze wstydu oszczędź. Pochwal się co zrobiłeś z obietnic sprzed czterech lat. WSTYD.

61

Tora ~Tora (Gość)01.05.2014 15:26

Spadkobiercy oprawców mieli czelność manifestowania swojej
arogancji,buty i bezczelności.

41

luzik luzikranga01.05.2014 15:26

"J23" napisał(a):
do Wora

Sam pójdziesz do wora jako pierwszy. J23 był przecież sowieckim szpiegiem.

24

97-300 97-300ranga01.05.2014 15:31

A towarzysz na fotce nr.1 to od czego taki czerwony na twarzy,od samogonu czy od urodzenia? Fotka nr.2 pogromca PCK ?

84

kapitan KLOS ~kapitan KLOS (Gość)01.05.2014 15:44

"J23" napisał(a):
Komuna do Wora

Ty też należałeś do PZPR a teraz udajesz że ich nie znasz?

00

tutaj tutajranga01.05.2014 16:16

Jest taki balkon kamienicy na Placu Kościuszki, u wylotu, czy też wlotu w Sieradzką. Mieściły się pod nim kiedyś delikatesy: "Złoty Róg".
Na pierwszego maja był wdzięcznie przystrajany ten balkon narodowymi symbolami, otaczającymi stosowny portret. Kiedy portrety zniesiono (tu - ewidentna wygrana Kościoła, bo ten portretów nie zniósł), były flagi, czasem z wizerunkiem Lenina; taki całun turyński, tyle, że na czerwonym tle.
Z kolei na Boże Ciało, które za pomocą Grzegorza odbywa się w czerwcu (przepraszam, ale zawsze przyprawia mnie to o paraliż intelektualny), flagi na wspomnianym balkonie stawały się jakieś biało-żółte, kwiecie na poręczach rozwieszano... I portret stosowny był.
Taka polska tradycja.
Teraz nie wiem, jak to jest, bo zaczęłam bardziej szanować swoje zdrowie i nie przyglądam się.

24

lider ~lider (Gość)01.05.2014 17:00

Komuchy to rak gospodarczy!!!

72

tw ~tw (Gość)01.05.2014 17:36

Korwin nic nie robi tylko potrafi gadać. 73 - letni przechrzta. Najpierw w ZSMP, potem w UPR teraz gdy zabrakło mu kasy bezsilnie próbuje zaistnieć. Uprawia populizm i nierealną politykę, która niestety dociera do nieświadomych tych bzdur młodych i niewykształconych. Nic nie zrobiliście i nic nie robicie dla Polski. Czym możecie się pochwalić? Wyzywaniem mniejszości, obrażaniem kobiet i niepełnosprawnych??? WOBEC ZASŁUŻONEGO SLD JESTEŚCIE I BĘDZIECIE NICZYM. Choć dziś nie psujcie nam święta i uszanujcie nasze tradycje, gdyż my wasze akceptujemy.

14

Strzelający ~Strzelający (Gość)01.05.2014 18:22

Orkiestra większa od pochodu.

41

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat