Niewinni nie mają się czego bać, a najbezpieczniej jest nie tykać pieniędzy publicznych tylko je zarabiać.
Uprzejmie proszę żeby pani w koszulce z napisem Ruda Wrona nie wypowiadała się za mnie na temat oburzenia ludzi z Piotrkowa, bo nie wszyscy Piotrkowianie patrzą na Polskę przez pryzmat wyłącznie swoich i partyjnych interesów.
Tylko głupi i naiwny uwierzy w tortury, bo niby po co mieliby to robić skoro mają na niego twarde dowody. Już znamy torturowanie Wąsika i Kamińskiego,to typowa gra PISowska. U nich wszystkie metody dozwolone, aby tylko przytrzymać swoich wyborców i dorwać się z powrotem do władzy. Naród używają tylko jako narzędzie do swoich żądnych władzy ambicji. Żenada jak się zachowują, wstyd i kompromitacja. I to ma być klasa polityczna, poziom bruku.
Teraz już wiecie dlaczego PiS w Piotrkowie poniósł klęskę i kto jest za nią odpowiedzialny.
A ja myślałem, że oni domagają się nagrody nobla dla siebie, z nauk ścisłych rzecz jasna...Emanuje tutaj z twarzy światło niedocenionego geniuszu, prawdy objawionej oraz niecierpiącej sprzeciwu dogmatycznej postawy partyjnej, natchnionej przez Wielkiego Przywódcę Narodu, Geniusza, Dzierżyciela Najwyższego Wskaźnika IQ oraz Jednego Wśród 10ciu Najmądrzejszych Ludzi na Świecie ( sam tak o sobie powiedział).
Przypomina mi to pewną sytuację sprzed lat, wtedy tłum krzyczał: "Uwolnij Barabasza!!!"
Polecam Pani organizatorce i uczestnikom tego zgromadzenia przed modlitwą i różańcem zapoznać siė z faktami o co tak naprawdę chodzi z organizacją pod nazwą „Fundusz Sprawiedliwości”.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!