A co z piotrkowskimi biznesmenami od fałszywych dyplomów, pacjentów i innych oszustw ? Już dostali zarzuty i szybko się przyznali żeby przypadkiem za głośno w mediach nie było...
Ministerstwo Sprawiedliwości w odpowiedzi na artykuł tygodnika "Sieci" zapewniło, że zatrzymanie księdza przebiegło zgodnie z obowiązującymi przepisami. Resort podkreślił, że podejrzany nie składał skarg i podpisał protokół przeprowadzonych czynności bez zarzutów.
Posiedział trochę i nagle doznał olśnienia: byłem torturowany jak Popiełuszko.
Ale szambo się wysłało w komentarzach. Ludzie, co z wami jest?
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.....
Czy naprawdę ci ludzie są ślepi przecież ksiądz też człowiek kradną, piją, molestują, gwałcą itp a oni jak ślepe owieczki za min idą. Ludzie przejrzyjcie na oczy obudźcie się !!!
Pocieszające jest to że na zdjęciach sama młodzież. Czas zrobi swoje.
Przejrzałem wszystkie zdjęcia, na szczęście był tam tylko jeden mój znajomy z którym już od wielu lat nie utrzymuję kontaktów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!