I mamy obraz naszego kochanego katolickiego społeczeństwa. Jak pod postem z castoramom zaśmiałem się co księdzu dadzą za poświęcenie? Kopertę czy worek cementu? To prawdziwi Polacy Katolicy prawie mnie zlinczowali w komentarzach. A tutaj proszę obywatele kwiat narodu broni księdza złodzieja i oszusta. Może z nich też salceconem złego ducha wypędzi.
Gazeta Polska i jej wyznawcy występują nie tyle przeciw niesprawiedliwości ,która ponoć dzieje się księdzu Olszewskiemu ,ale żeby dokopać obecnie rządzącym. A miasto Piotrków jakże Trybunalski mentalnie na to się nadaje....Wszak i dzisiaj ponoć będzie kolejny.... przemarsz starszych panów.
W życiu bywa tak, że można trafić do psychiatryka albo zapisać się do klubu Gazety Polskiej. W obu przypadkach prawdopodobna jest konieczność wdrożenia leczenia farmakologicznego.
Tak jak byłem pewien. Nie ma, zresztą kolejny raz, mojego komentarza, bo jest nie po myśli i na bazie, redaktorów i właścicieli tego mediuma. Manipulacji i dezinformatorzy jesteście.
Szkoda, że wcześniej Gazeta tzw. "polska" nie protestowała, kiedy Ziobro zamknął w areszcie wydobywczym ciężarną księgową Marka Dochnala. Kobieta w areszcie spędziła 6 miesięcy, donosiła ciążę, urodziła dziecko i... wyszła z aresztu, bez postawienia zarzutów. Miała po prostu się złamać i "coś dać" na swojego pracodawcę.
Tortura polegająca na sikaniu ze skutymi rękami naprawdę jest z tym porównywalna?
Policjant zatrzymuje księdza
- Czy ksiądz coś pił?
-Tylko wodę
- To dlaczego czuję wino
- Dobry Boże. Cud wydarzył się ponownie...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!