Czy politycznie czy ekonomicznie wychodzi na jedno Będę głosował na PiS i w referendum wezmę udział a wykształciuchą z po chciałbym powiedzieć że jak zadrą z emerytami a już nas wyzywali i zabierali dowody to jest nas 8 milionów emerytów i jak wszyscy zagłosujemy za podwyższeniem wieku emerytalnego to będzie miał kto na nas zatralalać nawet do 70 rozumiecie kumotry z PO
Dojna zmiana to jyz jest od 8 lat na śmietniku,. PO, nawet nazwę zmienili na KO. Pieniędzy nie ma i nie będzie, mówili.
nie byliśmy z żoną na wyborach od 12 lat ,ale teraz idziemy bo to co się teraz dzieje to trzeba w końcu przerwać.Tak podzielonego narodu w Polsce nie było nigdy.Mam nadzieję ,że to się stanie z resztą to nie tylko moje zdanie.
Prezentują piękne święto demokracji - WYBORY :) aż serce pęka z dumy.
zagłosować tak,ale czym dojechać do punktu wyborczego jeśli mzki nie jeżdżą tego dnia?
Odkąd dostałem dowód, byłem na WSZYSTKICH wyborach i referendach, natomiast nigdy nie oddałem głosu pisowi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!