Ostrowski ostatni na liście , piękny upadek .Mówią na mieście że nikt nie chciał startować z ostatniego miejsca tylko Artur.
Donald wal w żoliborskiego prezia jak w bęben. Piętnuj jego politykę strachu. To przez Kaczyńskiego mamy zapaść demograficzną, to przez strach, który rozsiewany jest przez żoliborskiego despotę.. Kobiety boją się rodzić, boją się o swoją przyszłość a gościu ględzi coś o dawaniu w szyję. To on jest winien tej spirali strachu kobiet.
W poniedzialek po wyborach biore wolne.Bede pic,albo z radosci albo z zalu.A jak wygra pis to zwalniam sie z roboty i bede zyc z socjalu,bo juz nic bardziej temu krajowi nie zaszkodzi
Na wybory chodzę zawsze, bo to święto demokracji. Innym także polecam. 15 października wypowiem swoje zdanie w referendum: 1. Czy popierasz wyprzedaż majątku państwowego podmiotom zagranicznym, prowadzącą do utraty kontroli Polek i Polaków nad strategicznymi sektorami gospodarki? - "nie".
Ech, aż mi się przypomniała sytuacja z wiosny 2020. Jedna kobitka w Toruniu nie miała gorączki, była na chodzie. Pech chciał, że miała dodatni test "na covid" i została urzędniczą decyzją skazana na karę pozbawienia wolności na własny koszt, czyli na domową kwarantannę. Ponieważ czuła się dobrze, wyszła zrobić zakupy. Niestety, ten niecny postępek się wydał i babę posadzili do pierdla. Paragraf dotyczył "sprowadzenia zagrożenia zdrowia i życia wielu osób" i przewidywał 8 lat. Kiedy ostatnio o niej czytałem, miała za sobą już kilka miesięcy odsiadki. Nie wiem, czy wyszła, być może siedzi do tej pory.
Tak tylko przypominam, jaki terror nam zafundowała ekipa Morawieckiego pod pretekstem spreparowanej "pandemii". Terror, nadmiarowe zgony wywołane procedurami, miliardowe wały finansowe, niszczenie drobnego biznesu. Nie wolno o tym zapomnieć. Nie wolno.
Divide et impera. Jak widać nic naród nie zmądrzał przez ponad 30 lat. Wolimy się kłócić między sobą która partia lepsza, a tak naprawdę każda z nich przybija nam kolejne gwoździe i się z nas śmieją. Ciekawe co powiecie jak zaczną nas wysyłać na nie swoje wojny i czy wtedy będziecie tacy dumni ze swoich wyborów...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!