metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Rodzic ~Rodzic (Gość)09.02.2025 20:10

Radni mieli okazję milczeć podczas marszu milczenia. Niestety niektórzy nie mogli się powstrzymać żeby nie zbijać tam kapitału politycznego. O tym ludzie mówili wracając z marszu. Szkoda

413

Alicja ~Alicja (Gość)09.02.2025 17:07

poseł Józefaciuk który jest tak bardzo piętnowany za wygląd jako jedyny z całej KO działa społecznie

913

Goście ~Goście (Gość)09.02.2025 17:57

Takie marsze to puste gesty, które nic nie zmienią. To kwestia wartosci wyniesionych z domu i od tego trzeba zacząć. A lansowanie się przez politykow na takiej tragedii jest obrzydliwe.

1210

Smutny ~Smutny (Gość)09.02.2025 22:57

Czekamy na prezydenta!!

92

lepszy świat ~lepszy świat (Gość)09.02.2025 19:22

Piotrków to mieścina, w której każdy jest dla kogoś kimś. Hejt , mobbing i przemoc jest w szkołach, miejscach pracy i placówkach. Ludzie tutaj boją się mówić, bo jeśli widzisz więcej niż inni, czujesz inaczej niż wszyscy i robisz inaczej niż każdy to jesteś wyśmiewany, szykanowany i wykluczany. I nie chodzi o szkoły dotyczy to również miejsc pracy. pod płaszczykiem swojej niewinności, wrażliwości i wiary dyrektorzy i nie piszę tu o dyrektorze Chrobrego dopuszczają się różnych rzeczy, bo uważają się ...bezkarni... Brawo dla tych, którzy brali udział w marszu ... bo mieli odwagę.

233

STAŃCZYK ~STAŃCZYK (Gość)09.02.2025 17:26

Najgorsze jest że ci wszyscy ludzie nie znali Wojtka i przyszli dla sensacji

1132

Uczestnik marszu. ~Uczestnik marszu. (Gość)10.02.2025 02:16

Nikt nie musiał znać Wojtka by wyrazić swój protest przeciwko złu jakie panuje obecnie w szkolach. Takie tragedie dzieją się każdego dnia. To wspaniale że tyłu mieszkańców dziś uczcilo pamiec tego chłopca. Marsz przebiegł w spokojnej atmosferze. Nikt się nie lansował i nie zbijał kapitału politycznego. Tam byli ludzie, którzy są ojcami, matkami i swoją obecnością wyrażają opinie na temat braku dostatecznej ochrony nad młodzieżą. Niestety tak to w życiu bywa, że w pierwszej kolejności musi dojść do tragedii by ludzie zrozumieli gdzie zrobili błąd i jak go naprawić.

121

Ja ~Ja (Gość)10.02.2025 07:06

Przecież to nic nie da młodzież i tak niczego się nie nauczy takiego zachowania uczą rodzice bo maja kase to sa lepsi i tak właśnie pokazują to swoim dzieciom a one wiedząc że rodzice sa kims robią
to co chcą.Ludzie nie szata zdobi człowieka to że ktoś ma kase czy stanowisko nie jest lepszy od biedaka nauczyć trzeba młodzież ze szacunek należy się każdemu nie wazne kto to by był

110

Obywatell ~Obywatell (Gość)10.02.2025 07:38

No nie wiem czy to był taki marsz milczenia.Bylo głośno czasami

16

Ja ~Ja (Gość)10.02.2025 07:15

Czytając te wszystkie komentarze jestem w szoku fakt że dyrektor szkoły wiedział o wszystkim i nie było reakcji to żenada nie powinien pełnić tej funkcji ale wychowanie zaczyna się od rodziców którzy uczą swoje dzieci szacunku dla każdego człowieka ale cóż lepiej teraz zwalać wine na szkołę zamiast wyciągnąć wnioski czego uczą rodzice to wy jesteście od tego nie szkoła to wy macie pokazać dzieciom jal szanować drugą osobę jak jej pomagac a nie uczyć snobizmu wrogosci bo co bo liczy się kasa nie człowiek

221

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat