metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Matka ~Matka (Gość)09.02.2025 22:38

A ja zdania o Chrobrym nie zmienię! Szkoła jest najlepsza w Piotrkowie i okolicy, przejeżdzają tu nawet dzieci z Bełchatowa i Tomaszowa. Moja córka i jej koleżanki nie chodzą na żadne korepetycjie i są wzrowymi uczennicami. Kadra jest wykwalifikowana, choć jak wszędzie, są specyfilczne elementy. Takie sytuacje mają miejsce w wielu szkolach i jakoś nikt tego nie nagłaśniał, np. w pewnym piotrkowkim technikum... Ogólnie, szkoła jest wybitna, a sprawa bardzo mnie martwi i powinna być wyjaśniona przez służby, a nie sheriffów z internetu.

1639

jadzia d ~jadzia d (Gość)10.02.2025 10:48

Hejt wylewa się na szkołę. A oprawcy siedzą sobie cicho. Jakoś nikt ich nie oskarża. A to oni głównie winni są...

291

Wernyhora ~Wernyhora (Gość)10.02.2025 08:38

"Chodzą słuchy", że oprawcami byli uczniowie "z dobrych domów", dzieci elit. Czy to wystarczy, aby sprawę zakończyć marszem? Czy może po prostu ktoś szkołę upuści... Ktoś powinien. Tak dla przykładu. Inaczej nic nie drgnie.

253

sss ~sss (Gość)10.02.2025 09:14

a dlaczego nie było prezydenta?

101

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat