metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotr Piotrranga29.09.2011 15:37

Cytuję:
~Anna Bulwers (Gość)
Wow! Czyżbyś miał na myśli pierdziny (te gazy cieplarniane)?

Tak.

00

@ndzi ~@ndzi (Gość)29.09.2011 15:55

Co konia obchodzi że wóz się przewraca- te żale do boga deszczu Apu lllapu nie u nas szukać jałmużny.

00

ja... ~ja... (Gość)29.09.2011 16:20

Ja wam współczuje takich radnych i prezydenta,tak porównać np z Radomskiem to u Was tak z Was łacha drą że szok.W Radomsku nie ma np ani jednej płatnej strefy parkowania,w Piotrkowie na odwrót nie ma żadnej darmowej.Opłata za deszcz...o większej bzdurze nie słyszałem jeszcze.

00

zooro ~zooro (Gość)29.09.2011 16:32

Tak to się dzieje jak do rady i na prezydenta wybiera się ludzi z przypadku.Zadłużył miasto,powołał spółkę BANKRUT,a teraz świrują PAWIANA.

00

magistrat ~magistrat (Gość)29.09.2011 16:38

Czy radni PO-RIG-PIS-SLD powrócą do dawnej 4,i zrobią porządek, bo inaczej trzeba zrobić z nimi ten porządek.

00

jestemzmiasta ~jestemzmiasta (Gość)29.09.2011 16:51

jestem z Piotrkowa ale troche mi wstyd.

00

Aman Amanranga29.09.2011 18:17

Proponuję wprowadzić opłatę od rzucanego cienia. Oczywiście w dni słoneczne byłaby większa a w pochmurne mniejsza ale jaki to zysk. Potem jeszcze opłata od użytkowanej powierzchni miasta przez nasze samochody. Coś jak opłata denna na wodzie. Każdy z naszych pojazdów zajmuje przecież jakąś powierzchnię miasta w momencie kiedy po nim jeździmy. Brak takiej opłaty do duże niedopatrzenie.

00

Tartu Tarturanga29.09.2011 18:43

Najlepiej opłata za poruszanie się po mieście i za wjazd do miasta :) Przed każdym wjazdem postawić bramkę i kasę trzepać

00

Maciek ~Maciek (Gość)29.09.2011 18:48

"Opłata za metr sześcienny odprowadzanej deszczówki ma wynieść 3,35 zł."
Teraz będą montować miarki w rynnach?????
Jakie szczęście że nie głosowałem ta tego prezydenta.

00

bruno ~bruno (Gość)29.09.2011 19:22

A może by tak wprowadzic bykowe i podatek od kochanki-ka.Śmiech na cały kraj i nie tylko.Dużo w tej radzie łysych,a słoneczko jeszcze mocno daje,to im niechybnie zwoje się przegrzały.Jedyne wytłumaczenie.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat