metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga29.09.2011 12:46

"Sykstus" napisał(a):
Zabudowa jest coraz ściślejsza zwłaszcza w centrum i jak teraz się o tym nie pomyśli to za 10 może 20 lat problemem będzie nie tylko z zaparkowaniem, ale również ze znalezieniem miejsca pod budowę jakiegoś nowego wielopoziomowego parkingu.

Jakie 10-20 lat? Przecież prezio myśli tylko o tym, jak tu się nachapać to końca kadencji, o ile go wcześniej nie odwołają.

00

piotrkowianka ~piotrkowianka (Gość)29.09.2011 12:56

a ja sie rozpisywac za duzo nie bede bo dla mnie to jest zalosne juz nie wiedza jak maja sciagac z nas pieniadze...to teraz deszcz padac nie moze bo pieniadze... a niedlugo moze oddychac nie ebdziemy mogli..?!

00

radny ~radny (Gość)29.09.2011 13:08

Zostało zdjęte z obrad ze względu na wybory i udział w nich przewodniczącego.Po wyborach zobaczycie kogo wybraliście!!!

00

zet ~zet (Gość)29.09.2011 13:12

chyba ich poj...ło. podatek od deszczu i sniegu??? a jak obliczyc ten od sniegu jezeli wiatr zwiał z mojego dachu snieg do sasiada to czemu mam płacic za jego roztopienie i wynikła z tego wode?? albo jak w PT nieraz deszcz pada tylko w jednej zcesci miasta a w drugiej nie bo tak sie zdarza to wtedy jak to bedzie rozliczone??a moze podatek od głupoty w radzie miasta?? to bedzie dopiero zastrzyk gotówki do budzetu!!!

00

babka ~babka (Gość)29.09.2011 13:14

A może podatek od słońca??? albo wiatrów radnych?

00

emeryt ~emeryt (Gość)29.09.2011 13:17

Potężne podwyżki wody i ścieków nie dały oczekiwanego efektu,bo był mokry rok.I dlatego wymyślono wody opadowe.Kto z radnych zdecyduje na prawdziwą analizę kosztów w PWiK,ilu zatrudniono po odłączeniu od MZGK,średnie wynagrodzenie w spółce,ile radni zatrudnili rodzin.

00

zet ~zet (Gość)29.09.2011 13:19

a i jeszcze jedno ze latem po opadach czesc wody opadowej szybko odparowuje wiec nie jest odprowadzona a co w odą pozostajaca w kałuzach?? ona tez nie odpływa do kanalizacji. wiec nalezy zrobic badania ile wody zostaje w kałuzach i ile odparowuje i odjac to od sumy opadów. poza tym na dziurawych ulicach jest tych kałuz wiecej niz na rownych wiec tam opłaty beda mniejsze. a i jak juz bylo ponizej wspomniane co z terenami gdzie nie ma kanalizacji deszczowej?? przeciez ten projekt to taka bzdura ze az boli.

00

bubel ~bubel (Gość)29.09.2011 13:20

podatek od :ilosci oddanego stolca
zjadanego chleba
odpoczynku w dni wolne od pracy ... to takie prppozycje dla naszych zaradnych gdyby brakło im pomysłu .

00

? ~? (Gość)29.09.2011 13:21

A dziś to nie Prima Aprilis?
Już ich do reszty po...ło. Wprowadzić jeszcze podatek od m2 pierdów radnego.

00

dj ~dj (Gość)29.09.2011 13:30

A może Pan Prezydent zatrudni jeszcze więcej doradców i darmozjadów bo na razie jest ich jeszcze za mało. I wtedy wymyślą jeszcze jakiś ciekawy podatek.
Pan Maćkowiak miał rację mówiąc o niegospodarności Chojniaka i jego świty to się teraz sprawdza najpierw podwyżka wody o 8%, samochód służbowy za ponad 90 000 zł, a teraz podatek od deszczu.
Niech podatek deszczowy zapłacą Ci którzy głosowali na Krzysia i Marianka ja na nich nie głosowałem więc nie płacę.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat