Bierzcie mój piec i to palenie w piecu choćby dziś.Smród i brud,zimno jak się nie napali.Kupuję węgiel od kilkunastu lat tylko od Kowalskich.Co mi sprzedają nie wiem.Kopci się?To trudno.Dłużej te kamienice ogrzewajmy weglem,to będziemy wszyscy cierpieć.A TBS ma w d... mieszkańców starych kamienic.
W Piotrkowie są najniższe zarobki w kraju, a ogrzewać mieszkanie trzeba i tkwi problem.
Ja nie palę oponami tylko jak rozpalam w piecu to najpierw wrzucam 2 butelki plastikowe bo lepiej się rozpala
Bieda jest, to jest powód. Palą śmieci. To jakby zabrać człowiekowi możliwość zarobkowania i skazać go na więzienie, że ukradł chleb.
Trzeba też wziąć się za motocyklistów, którzy swoimi motorami przeraźliwie wyją czyniąc potworny hałas. Czy nie ma na nich sposobu.? Jakoś o tym się nie mówi. A hałas szkodzi.
Jeśli czytają to właściciele domów zlokalizowanych przy skrzyżowaniu Kostromska-Wojska Polskiego to wiedzcie ze od tej jesieni będziecie mieli wzywana straż miejska codziennie.
ludzie są śmieszni - chcą mieć cywilizacje śmierci, 5G, szybki internet, sztuczną inteligencje a potem płaczą bo są skutki tego bezmyślnego parcia na więcej i więcej...i tak samo jest w przypadku smogu...prosze nie jezdzić samochodami, zrezygnować z "dobrodziejstw" cywilizacji, smog sam zniknie, takie to proste.
Jak to właściwie jest, jak wysypiska płoną przez kilka dni, to nie ma smogu, wzrostu pyłów i zanieczyszczeń. Za to z domku jednorodzinnego....umrzemy wszyscy natychmiast...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!