metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
pralka ładowana od tyłu ~pralka ładowana od tyłu (Gość)13.10.2019 12:31

A "spalanie od góry", jak się dokłada do pieca ze spalaniem od góry. Od dołu? Tak to potrafi tylko piec z podajnikiem na groszek.

41

obiektywny ~obiektywny (Gość)15.10.2019 22:49

Przemysł prawie już nie istnieje są tacy co chcą już likwidować budynki mieszkalne jednorodzinne, burzyć domy i sadzić w ich miejsce drzewa a ja jestem pewny, że nawet zlikwidowanie miasta Piotrkowa nic nie da jak obok będzie działalność "Bełchatowa" czy "Szczercowa" wystarczy tylko przeanalizować poziom zanieczyszczeń wszystkich składników smogu. Ostatnio stwierdzono że Kraków jest najbardziej ekologicznym miastem w kraju ale to nic nie daje bo otaczają go potężne zatruwacze powietrza.

03

gość ~gość (Gość)15.10.2019 09:12

14.10.2019 - smog okrutny, przekroczone normy. Gdzie gospodarz tego miasta? Zarządzanie kryzysowe?

11

ość ~ość (Gość)14.10.2019 22:55

Napisać należy przede wszystkim o starych samochodach,gratach, ledwie dyszących dieslach,o starych niemieckich autobusach jeżdżących po mieście,które zatruwają powietrze spalinami i hałasem,o samochodach dostawczych,które zatruwają powietrze spalinami...

30

gość ~gość (Gość)14.10.2019 20:28

Ja właśnie palę plastikiem podczas smogu bo i tak nic to nie zmieni jak i ja nie napale

15

Cezarze przepuść ~Cezarze przepuść (Gość)14.10.2019 07:17

Dziwny ten artykuł ............ wszystko i nic .......... i oczywiście redaktor cenzor ..........

53

Nutka ironii ~Nutka ironii (Gość)13.10.2019 20:20

A może zamiast wprowadzać zakazy palenia węglem itp., może lepiej po prostu zlikwidować podatek na gaz i wtedy koszty ogrzewania zmniejszą się o 1/4. Jeśli to paliwo będzie cenowo porównywalne z ceną węgla, to ludzie sami odejdą od tradycyjnych form ogrzewania. Ale przecież żaden rząd nie zrezygnuje z VAT na gaz, bo to żyła złota... a i ludzie i tak będą musieli wydać kasę na nowe piece i jakoś ogrzewać domy zimą, więc po co?

130

gość123 ~gość123 (Gość)13.10.2019 08:48

Proszę pospacerować po Kostromskiej od Wojska Polskiego do Łódzkiej w godzinach popołudniowych jak jest trochę zimniej. Bez maski nie radzę.

91

gość ~gość (Gość)13.10.2019 20:08

A ja zapraszam SM na skrzyżowanie Kostromska/Wojska Polskiego.

21

adagor ~adagor (Gość)13.10.2019 17:32

Uprzedzam właścicieli dwóch domów na końcu Narutowicza przy dawnym Vestilu,mam was na oku !!!!
Będzie codziennie wzywana SM !!!

71

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat