jałowiec to ja woziłem do Zakopanego bo bardzo smakował tamtejszym mieszkańcom a w zamian przywoziłem śliwowicę która nam smakowała.Może by tak jakaś wymiana receptur?
Wow!!! Tego się nie spodziewałem
Ale, ale,-czyż byś nie był z Piotrkowa?
Stwórzcie szlak "Śladami czarnej i pasożytniczej dyktatury" a przyjadą całe tabuny zwiedzających.
Jestem rodowity piotrkowianin.
Jałowiec jest pycha, gdyby tylko miał atrakcyjniejsze opakowanie i porządną kampanię reklamową, to moim zdaniem jest dużo lepszy od takiej coca coli, czy pepsi. I dziwię się temu, że nie można go wciąż kupić w całej Polsce.
Ciągnie wilka do lasu? Bracie, większości dawnych melin tam już nie ma. Szkoda zelówek!
Jałowiec jest na pewno lepszy od obu napoi, ale niestety nie jest tak powszechny (nawet w PT). Co do butelki to by wypadało zmienić tą tandetną plastikową butelkę w formie torpedy przeciw okrętowej ;D. Zresztą jak ktoś chce może samemu zrobić napój, nie sprawdzałem, bo przepis trochę przestarzały - ;)
Piotrków jest turystyczny... piotrkowianie nie mieszczący się w tej czy tamtej koterii wyjechali za chlebem z miasta. Bywają tu turystycznie. No i są jeszcze ci którzy tu śpią pracują w łodzi itp.
Pie..... aż słabo się robi.
Rozumiem z wypocin p.Janik to statystyki dotyczą szopek i spędów wielebnych.
Mieszkając na północy kraju, w stolicy i dolnym śląsku stwierdzam, że nikt o takiej dziurze nawet nie słyszał i ze zdumieniem pytają się, a gdzie to jest !
Piotrków turystyczny to jest ale dla odwiedzających Hotel na Wroniej i gdy tam sądy wsadzą jeszcze kilka osób z miejskiej władzy to ruch turystyczny wzrośnie.
Monopoly nie pomogło jak widać.
p.Janik powinniście liczyć liczbę turystów na trasie W-wa - Katowice spisywać blachy i wtedy można mówić, że ruch turystyczny w Piotrkowie to 1 mln ludzi rocznie.
Takie dane lepiej będą w statystykach wyglądać jak i w celach propagandowych.
PS: Czy jadąc służbowo w delegację do Warszawy na 2 dni jestem turystom ?
Czy biorąc panienkę do hotelu w celu konsumpcji jestem turystom ?
Znowu źle zostałeś poinformowany, ale będę litościwy tym razem nie będę sobie kpił z twojj osoby, tylko odpowiem rzeczowo: w tej okolicy trzech moich znajomych prowadziło jakieś tam geszefty. Stąd co nieco wiem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!