"zakaz używania fajerwerków hukowych"
Mam kontr propozycję, która rozwiązuje wszystkie powyższe problemy na raz. Zakaz posiadania zwierząt domowych o wadze większej niż 0,5kg w budynkach wielorodzinnych. Jak ktoś bardzo chce mieć zwierzaka to niech sobie kupi królika.
Piesy,kotki,świnie,barany,o to organizacje te śmieszne sztuczne drą ryja. Ale dzieci nie narodzone mordować można.Brawo Narodzie !!!
biedne niedouczone dzieciaki chcą dobrze ,nie wiedząc że VIVA to sposób na życie ,,,,,czy już rozliczyli się z kasy ? czy dalej są wątpliwości ?
Czyli jak rozumiem jesli wzialem kundelka z schroniska i caly czas mi ucieka i szczeka na sasiadow to mam go uspic bo nie moge go przypiac..
A i kupujac sobie psiaka mam go pozbawic mozliwosc rodzicielstwa
bo nie mam zgloszonej hodowli..
A co do zmiany przepisow schronisk to sami zacznijcie te zmiany wprowadzac i reflektowac...
Widzieliście kiedyś pogryzionego lub zagryzionego przez psa człowieka? Dla bezpieczeństwa ludzi psy na łańcuchy.
Według nich człowiek może żebrać, pies ważniejszy od człowieka. Zdejmijcie klapki z oczu.
Psy pieski nie powinny mieszkać w bloku , mam dość nie przespanych nocy, bo libacja i szczekanie psa nie do zniesienia
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!