Zakaz robienia z mieszkania w bloku przytuliska dla kotów tak jak jakaś pseldo fundacja zrobiła na łódzkiej
mało mnie interesuje co oni by chcieli
niech sobie zakazuja i nakazuja u siebie na podwórku bądź mieszkaniu
skad wiedza co jest potrzebne a co nie? jakie maja wykształcenie by głosić takie prawdy oswiecone?
Akcje zawierające nakazy, zakazy powinny być zakazane, a piotrkowskie schronisko utrzymywane z publicznych pieniędzy nie powinno brać w nich udziału. Czy nie należy zaprzestać finansowania z naszych publicznych pieniędzy tego schroniska?
Piotrków, czyli kto, lub co? Ulice, budynki, teren czy ludzie? Jeśli ludzie, to ja nie, i proszę się nie wypowiadać w moim imieniu. Będzie przyzwoiciej.
Nie rozumiem komentarzy tych ludzi.. wyszli z domu, zrobili coś dobrego
Nie popieram tej kliki, która pod pretekstem dbałości o zwierzęta, nabija sobie kiesę.Dzialacze z zawodu.
Z tego co widzę i słyszę, to powinna się ludzi trzymać na łańcuchu. To najgorsza dzicz jak chodzi po świecie
Człowiek to najgorszy syf jaki moze istnieć podejście do zwierząt zerowa uwiązać i niech skomle
Choć uważam, że psy nie powinny być trzymane na łańcuchu, mnie przeraża, że znowu bierze się dzieci, podobnie jak w przypadku WOŚP. Takie organizacje są niebezpieczne i już od młodych lat drenują mózgi, potem właśnie wyrastają nieporadne osoby.
Mam pytanie a co z psami, które biegają sampoas i ganiają rowerzystów czy zwykłych przechodniów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!