Od tysięcy lat psy i koty żyły obok człowieka i nie było z tym problemu raptem teraz ta zdolna młodzież to jest super inteligencji używa co z tym zrobić a dać spokój ludziom psom i kotom
Nie jed pies ma lepiej na łańcuchu niż w ciasnym bloku trzymany .
Viva jest jak arbuz, z wierzchu zielona w środku czerwona. Nie dla komunistów !
Zakaz stosowania łańcuchów ? A czy ci z fundacji pomyśleli np. jak w takim wypadku ma wyglądać indywidualna hodowla krów ? To normalne że się je wiąże na pastwisku, żeby nie weszły w szkodę lub nie poszły gdzieś sobie zupełnie. Czy ktoś ma cały dzień pilnować krówkę na pastwisku ? Czy też może taka krówka ma być cały rok w związku z tym zamknięta w oborze ? Pomyślcie najpierw trochę z tymi waszymi akcjami..
Psy na uwięzi są sfrustrowane - kiedy się urwie / wtedy dzieją się takie rzeczy - mam nadzieję że nie masz zwierząt
Co robić? Reflektować xd Trzymasz psa ze schroniska na łańcuchu? Konto brawo schron ze takim ludziom wydaje zwierzęta / chyba komisja rewizyjna powinna się tam wybrać
Mam pytanie a co z psami, które biegają sampoas i ganiają rowerzystów czy zwykłych przechodniów.
Choć uważam, że psy nie powinny być trzymane na łańcuchu, mnie przeraża, że znowu bierze się dzieci, podobnie jak w przypadku WOŚP. Takie organizacje są niebezpieczne i już od młodych lat drenują mózgi, potem właśnie wyrastają nieporadne osoby.
Człowiek to najgorszy syf jaki moze istnieć podejście do zwierząt zerowa uwiązać i niech skomle
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!