metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)16.07.2018 11:58

Do dziadostwa dochodzi tym mieście.
Komu to przeszkaca?
Izarelska firma doprowadziła do dziodostwa.
Czemu innych miastach starają się o transport autobusowy.
Wstyd przyjechac tego miasta.

111

wątpiący w sens istnienia ~wątpiący w sens istnienia (Gość)16.07.2018 16:16

po co nam autobusowy nie lepiej samolotowo-helikopterowy bardziej nowoczesny

13

miejscowy ~miejscowy (Gość)16.07.2018 08:02

Skoro nie mają pieniędzy mogą tam zrobić coś czego w Piotrkowie brakuje - parking.

62

Lenka ~Lenka (Gość)16.07.2018 15:31

miasto parlamentaryzmu z bogatą kulturą, nie mówiąc jaką tą ofertę kulturalną mamy w mieście...
do rzeczy- władze miasta powinno zadbać o komunikację, niedługo mieszkańcy mniejszych miejscowości będą skazani na siedzenie w domu, dyskryminowani pod każdym względem...dworzec wygląda strachy na lachy, więc podróżujący bardziej czują się zniechęceni niż zainteresowani...żenuła, wstyd...może jeszcze urząd miasta pójdzie pod młotek, gratis dorzucimy w nich rządzących

51

Jeszcze tu kiedyś powrócę ~Jeszcze tu kiedyś powrócę (Gość)16.07.2018 11:47

Szanowni Państwo. Chojniakowi nie jest potrzebny żaden dworzec autobusowy w mieście, o czym się przekonacie. Zaraz wymyślą tysiąc pretekstów, że jest nam zbędny i mamy kolej, a to nam w zupełności wystarcza. Niestety ta wiadomość nie jest mu na rękę, bo zbliżają się wybory ale po wyborach temat odpowiednio przycichnie i zostaniemy z ręką w nocniku!!! Ciekawe która pętle autobusową przeznaczą na dworzec, bo nowego na pewno nie zbudują!!! Chojniaka takie inwestycje nie interesują!!!

92

Piotrkowianin Piotrkowianinranga15.07.2018 16:57

A tak wyglądał wczoraj i dziś piotrkowski dworzec PKS:
https://iv.pl/images/88357777548150938817.jpg

122

cicha inwazja ~cicha inwazja (Gość)14.07.2018 17:24

Ponad 30 lat temu przejęli PKS żydzi-łódzka spółka, bo chodziło o działki na dworcu i na Wolborskiej, a nie o komunikację dla mieszkańców.

164

gość ~gość (Gość)15.07.2018 18:57

Wiem co, wybudujemy klub dla kochających inaczej. U nas nie ma takiego miejsca i gdzie oni mają się spotykać?

48

gość ~gość (Gość)15.07.2018 18:56

Kiedyś ty ozmawiałam z koleżanką na temat Piotrkowa i mówię do niej, że nie podoba mi się co się dzieję w Piotrkowie. Na co usłyszałam od niej "ale o co ci chodzi? Przecież w Piotrkowie jest dobrze i K. CH. jest dobrym prezydentem. Naprawdę?

82

gość ~gość (Gość)14.07.2018 22:21

Proponuje władzy Piotrkowa przenieść dworzec do Mediateki . Taki zacny budynek i najwazniejszy dla mieszkańców i dla dobra mieszkańców.

164

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat