Do dziadostwa dochodzi tym mieście.
Komu to przeszkaca?
Izarelska firma doprowadziła do dziodostwa.
Czemu innych miastach starają się o transport autobusowy.
Wstyd przyjechac tego miasta.
po co nam autobusowy nie lepiej samolotowo-helikopterowy bardziej nowoczesny
Skoro nie mają pieniędzy mogą tam zrobić coś czego w Piotrkowie brakuje - parking.
miasto parlamentaryzmu z bogatą kulturą, nie mówiąc jaką tą ofertę kulturalną mamy w mieście...
do rzeczy- władze miasta powinno zadbać o komunikację, niedługo mieszkańcy mniejszych miejscowości będą skazani na siedzenie w domu, dyskryminowani pod każdym względem...dworzec wygląda strachy na lachy, więc podróżujący bardziej czują się zniechęceni niż zainteresowani...żenuła, wstyd...może jeszcze urząd miasta pójdzie pod młotek, gratis dorzucimy w nich rządzących
Szanowni Państwo. Chojniakowi nie jest potrzebny żaden dworzec autobusowy w mieście, o czym się przekonacie. Zaraz wymyślą tysiąc pretekstów, że jest nam zbędny i mamy kolej, a to nam w zupełności wystarcza. Niestety ta wiadomość nie jest mu na rękę, bo zbliżają się wybory ale po wyborach temat odpowiednio przycichnie i zostaniemy z ręką w nocniku!!! Ciekawe która pętle autobusową przeznaczą na dworzec, bo nowego na pewno nie zbudują!!! Chojniaka takie inwestycje nie interesują!!!
Ponad 30 lat temu przejęli PKS żydzi-łódzka spółka, bo chodziło o działki na dworcu i na Wolborskiej, a nie o komunikację dla mieszkańców.
Wiem co, wybudujemy klub dla kochających inaczej. U nas nie ma takiego miejsca i gdzie oni mają się spotykać?
Kiedyś ty ozmawiałam z koleżanką na temat Piotrkowa i mówię do niej, że nie podoba mi się co się dzieję w Piotrkowie. Na co usłyszałam od niej "ale o co ci chodzi? Przecież w Piotrkowie jest dobrze i K. CH. jest dobrym prezydentem. Naprawdę?
Proponuje władzy Piotrkowa przenieść dworzec do Mediateki . Taki zacny budynek i najwazniejszy dla mieszkańców i dla dobra mieszkańców.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!