w II LO też są klasy w piwnicy i nikt jakoś nie histeryzuje
Tajemnicą poliszynela jest fakt, że w trakcie naboru Szanowny Pan Kaczmarek stawał na głowie, aby IV LO miało jak najmniej klas pierwszych. Mimo piętrzenia trudności udało się utworzyć dwa nowe oddziały, choć mogły być trzy. Pan Kierownik chciał usilnie stworzyć jeden. Wtedy byłoby potrzebnych mniej sal. Miejcie świadomość panowie z Magistratu, że są ludzie patrzący wam na ręce - bynajmniej nie PIO...
marianka
A czy twoim zdaniem uszczęśliwanie kogoś kosztem innej osoby jest fair?? Bo według mnie wyrzucanie kogoś z budynku by ktoś inny miał gdzie się podziać jest zwykłym świństwem...
nie tylko Wy.
Mam 2 propozycję. Skoro tak my uczniowie bardzo "przeżywamy", że mamy takie warunki a nie inne to albo niech Urząd Miasta przeprowadzi się do budynku na Broniewskiego 5 albo niech Jego Ekscelencja Król Chojniak I, wyda nam już świadectwa ukończenia szkoły i świadectwa maturalne i będzie po kłopocie...
w I LO tez są klasy w podziemiach. jedna nawet przechodnia. jak żyć? skierujmy tę sprawę do "Dlaczego ja?"
Ale I LO jest w swoim budynku, i nikt krzywo na nich nie patrzy.
I dlatego można uszczęśliwiać jedne dzieci kosztem innych?
Każdy powód dobry by ponarzekać,a że to piwnica a że tamto.paranoja z tym LO.
Widziałem, gratulacje z okazji udanych przenosin...
Widzisz co odebrano IV LO! A widziałaś, jak ten budynek wyglądał 10 lat temu??? Tak jak twoja 10. Gdzie byłaś przez tyle lat, czekałaś na mannę z nieba? To masz szczęście...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!