sauron:pan maryjan blablaszczyński daje tylko nastepny niezbytdobry przykład polityka chcącego na siłe władzy i w pełni sie z tobą zgadzam ,choć nie on jeden tak jak obecny P.prezydent któremu widać przypadła do gustu władza,nie przejmując sie zwykłymi ludżmi dotychczas !teraz zaczyna sobie przypominać i próbóje wcisnąć ludziom jaki to on bedzie dobry(opieka społeczna ,kolonie dla biednych dzieci,itd)zwykłe kłamstwa gdzie był do tej pory wyrzucając publiczne pieniądze w błoto !!!czym się może pochwalić rondkami,murkiem ,ale nie tym że dbał o ludzi!!ludzie są mu potrzebni tylko do głosowania ,gdzie są spotkania z ludzmi jakiś konkretny plan działania! nie wystarczy napisać że kocha piotrków ,bo to nieprawda kocha władze i pieniądze z niej!!!!!!!!!!!
To jakbłko to chociaż dakawitamin a nie dawka, a raczej przedawkowanie wizerunkowe... Zjem jabłko z przyjemnością, natomiast nie mogę powiedziec że chodze czy jezdzę po Piotrkowie z przyjemnością, musiałabym to robić z zamkniętymi oczami...
Bo on to taki słodki kochaś jest.
Komsomolcu,szkoły Ci się mieszają,co Ci się dzieje?Za dużo fantastyki oglądasz.Pooglądaj sobie kroniki z niechlubnych czasów PRL-u.A pan Munik zajmuje mnie tyle samo Co ty.Stop komunie.
Wszystkich zainteresowanych poglądami Bohgdana Mamunika sekretarza Jego ekscelencji prezydenta Choniaka zapraszam do przesyłania listów pod adres b.munik@piotrkow.pl. Tym którzy chcą zaśpiewać Panu Sekretarzykowi piosenkę jego młodości PodMaskownyje Wieciera proszę o telefon 447327694
Zadzwoniłem, żeby zaśpiewać, a nawet już zacząłem ciągnąć pierwszą zwrotkę, kiedy męski głos mi przerwał, a jego właściciel, jak się okazało - wiceprezydent Korzownik - poskarżył się, że już siódmy raz w ciągu pół godziny ktoś jemu, przypadkowo pechem wpuszczonego w maliny w udział we władzach miasta, próbuje nucić "Podmoskiewskie wieczory", które on nawet i lubi, ale w polskiej interpretacji Połomskiego. A jak ktoś ruską wersję chce wcisnąć, to pod inny numer telefonu: 732 77 26 albo wprost na komórkę: 601xxxxxx.
Tak więc, wpuściłeś mnie i paru ludzi w maliny, podając zły numer telefonu! Ale masz odpuszczone, bo intencja nie była zła.
http://www.djoles.pl/mp3/pobierz/709590,biesiada-rosyjska-podmoskownyje-wieczera.html
Ale numer, odebrał wiceprezydent Karczownik .Nic straconego obecnie każdy mieszkaniec miasta, który ma do załatwienia dowolną sprawę administracyjną, może poprosić urzędnika magistratu, a ten odwiedzi go w domu.Trzeba poprosić o wizytę Pana sekretarzyka Munika i zaśpiewać razem w domowych pieleszach-
Problemy z poprawnym czytaniem ?Tam jest -12%.A sondaż jak sondaż,kto go robi ten wygrywa.Frekwencja była zdumiewająca kilka tys.głosów.Komsomolcom kompy chyba sie pozawieszały.
Tylko bez ataków na byłych członków ZSMP( komsomolców) w tym na Pana Munika sekretarza miasta i przyjaciela paraprezydenta Chojraka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!