Dziemdziora -12%.Brak pomysłu na prowadzenie kampanii, podróba Napieralskiego z jabłkami.Fotka z plakatu wyborczego zrobiona z balkonu siedziby weteranów lewicy na tle klasztoru Dominikanek(beton nie protestował?)Ogólnie żenada.Tępy komsomolec~sauron~lepiej by poprowadził tą kampanie.Stop komunie!
Nie że oczekiwania, tylko ja się nie postarałem i zapomniałem o archiwum ankiet które nie są przypisane do wiadomości.
Myślę, że dzisiaj ten błąd naprawię :)
00-000 - przestań obrażać sekretarza Bogdana Munika prawą rękę paraprezydenta Chojraka. To, że był szefem ZSMP, członkiem aparatu PZPR i zrobił doktorat w ZSRR to jeszcze nie koniec świata.
Zamiast kiełbasy wyborczej - jabłka!
A nie zgniłe?
A nie robaczywe?
A czy nie będzie z tym jabłkami tak samo, jak w przypadku Adama, Ewy i węża?
Te jabłka kandydata lewicy jakoś niespecjalnie mi pachną...
Ale może ja źle myślę? Może nie wolno tych rozdawanych jabłek odrzucić? I tej ręki, która je rozdaje (kusi).
Bo jeżeli za prezydentury Jana Dziemdziory miałoby mieć miejsce - dajmy na to - rozdawnictwo mieszkań - to jestem za! Dziś dostanę jabłko, jutro mieszkanie!
A potrzeba ludziom tych mieszkań pilniej, aniżeli lobo czy kortlandów.
Nareszcie spełnią się marzenia znacznej części Polaków, które najlepiej streszcza owa słynna prośba-apel-okrzyk: Wróć, komuno!
Ale koniec świata, że nimi oboma kręci powracający "przyjaciel Yogiego, czyli odpowiednik misia Bubu. Ten, po przymusowym wykluczeniu i abdykowaniu z funkcji przewodniczącego miejskiej rady, powraca na lokalną scenę polityczną. Zaczął od puszczania balonów."
(cytat z 24. odcinka "Nie tylko dla Wojtków, czyli z życia pewnego miasta" autorstwa Bolesława Marii Miłosza, "Tydzień Trybunalski" nr 44 z 4 listopada 2010 roku)
gdzie masz 12%? z tego co wiem to wygrał ten sondaż wiec nie kłam!!!!
Jeden z bonzów UB-SB w Piotrkowie Trybunalskim,absolwent Wyższej Szkoły KGB w Moskwie 1974r.Alojzy Perliceusz,pewnie kolega Dziemdziory.Zapomniałeś o nim?Coo?Wstydzisz się takich towarzyszy?
To dlatego,że Maryjan Blablaszczyński modli się pod figurą, a diabła ma za skórą.
Jak absolwent szkoły w Moskwie to pewnie kolega sekretarza Boghdana Munika on też w Moskwie studiował,a teraz to przyjaciel Chojraka. A ty 00-000 jak znasz towariszcza Munika to mu zaśpiewaj
A pozdrów jeszcze towariszcza Łopatowskiego kandydata z komitetu paraprezydenta Chojraka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!