metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
97-300 97-300ranga08.11.2010 17:12

"sauron" napisał(a):
jaki był ostateczny wynik ankiety dotyczącej poparcia dla komitetów wyborczych??????.

Dziemdziora -12%.Brak pomysłu na prowadzenie kampanii, podróba Napieralskiego z jabłkami.Fotka z plakatu wyborczego zrobiona z balkonu siedziby weteranów lewicy na tle klasztoru Dominikanek(beton nie protestował?)Ogólnie żenada.Tępy komsomolec~sauron~lepiej by poprowadził tą kampanie.Stop komunie!

00

kris krisranga08.11.2010 17:15

"saba" napisał(a):
własnie nie szkoda ze nie ujawnili ostatecznej ankiety dot. kandydatów oraz ugrupowań. Czyżby nie takie były oczekiwania portalu? Prosimy o oficjalne ogłoszenie na 1 stronie tych 2 sond:)

Nie że oczekiwania, tylko ja się nie postarałem i zapomniałem o archiwum ankiet które nie są przypisane do wiadomości.
Myślę, że dzisiaj ten błąd naprawię :)

00

sauron ~sauron (Gość)08.11.2010 17:21

"97300" napisał(a):
Stop komunie!

00-000 - przestań obrażać sekretarza Bogdana Munika prawą rękę paraprezydenta Chojraka. To, że był szefem ZSMP, członkiem aparatu PZPR i zrobił doktorat w ZSRR to jeszcze nie koniec świata.

00

wyborcaPT ~wyborcaPT (Gość)08.11.2010 17:25

Zamiast kiełbasy wyborczej - jabłka!
A nie zgniłe?
A nie robaczywe?
A czy nie będzie z tym jabłkami tak samo, jak w przypadku Adama, Ewy i węża?
Te jabłka kandydata lewicy jakoś niespecjalnie mi pachną...
Ale może ja źle myślę? Może nie wolno tych rozdawanych jabłek odrzucić? I tej ręki, która je rozdaje (kusi).
Bo jeżeli za prezydentury Jana Dziemdziory miałoby mieć miejsce - dajmy na to - rozdawnictwo mieszkań - to jestem za! Dziś dostanę jabłko, jutro mieszkanie!
A potrzeba ludziom tych mieszkań pilniej, aniżeli lobo czy kortlandów.
Nareszcie spełnią się marzenia znacznej części Polaków, które najlepiej streszcza owa słynna prośba-apel-okrzyk: Wróć, komuno!

Komentarz był edytowany przez autora: 08.11.2010 17:34

00

wyborcaPT ~wyborcaPT (Gość)08.11.2010 17:34

"sauron" napisał(a):
00-000 - przestań obrażać sekretarza Bogdana Munika prawą rękę paraprezydenta Chojraka. To, że był szefem ZSMP, członkiem aparatu PZPR i zrobił doktorat w ZSRR to jeszcze nie koniec świata.

Ale koniec świata, że nimi oboma kręci powracający "przyjaciel Yogiego, czyli odpowiednik misia Bubu. Ten, po przymusowym wykluczeniu i abdykowaniu z funkcji przewodniczącego miejskiej rady, powraca na lokalną scenę polityczną. Zaczął od puszczania balonów."
(cytat z 24. odcinka "Nie tylko dla Wojtków, czyli z życia pewnego miasta" autorstwa Bolesława Marii Miłosza, "Tydzień Trybunalski" nr 44 z 4 listopada 2010 roku)

Komentarz był edytowany przez autora: 08.11.2010 17:35

00

saba ~saba (Gość)08.11.2010 17:47

"97300" napisał(a):
Dziemdziora -12%.Brak pomysłu na prowadzenie kampanii, podróba Napieralskiego z jabłkami.Fotka z plakatu wyborczego zrobiona z balkonu siedziby weteranów lewicy na tle klasztoru Dominikanek(beton nie protestował?)Ogólnie żenada.Tępy komsomolec~sauron~lepiej by poprowadził tą kampanie.Stop komunie!

gdzie masz 12%? z tego co wiem to wygrał ten sondaż wiec nie kłam!!!!

00

97-300 97-300ranga08.11.2010 18:05

"sauron" napisał(a):
To, że był szefem ZSMP, członkiem aparatu PZPR i zrobił doktorat w ZSRR to jeszcze nie koniec świata

Jeden z bonzów UB-SB w Piotrkowie Trybunalskim,absolwent Wyższej Szkoły KGB w Moskwie 1974r.Alojzy Perliceusz,pewnie kolega Dziemdziory.Zapomniałeś o nim?Coo?Wstydzisz się takich towarzyszy?

00

sauron ~sauron (Gość)08.11.2010 18:17

"wyborcaPT" napisał(a):
Ale koniec świata, że nimi oboma kręci powracający

To dlatego,że Maryjan Blablaszczyński modli się pod figurą, a diabła ma za skórą.

Komentarz był edytowany przez autora: 08.11.2010 18:20

00

sauron ~sauron (Gość)08.11.2010 18:28

"97300" napisał(a):
Alojzy Perliceusz,pewnie kolega

Jak absolwent szkoły w Moskwie to pewnie kolega sekretarza Boghdana Munika on też w Moskwie studiował,a teraz to przyjaciel Chojraka. A ty 00-000 jak znasz towariszcza Munika to mu zaśpiewaj

00

sauron ~sauron (Gość)08.11.2010 18:31

"97300" napisał(a):
Wstydzisz się takich towarzyszy?

A pozdrów jeszcze towariszcza Łopatowskiego kandydata z komitetu paraprezydenta Chojraka.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat