Z odwagą u Ciebie szanowny Użytkowniku też chyba na bakier, bo boisz się podpisać własnym nazwiskiem. Siedzisz biedaku przed komputerem podniecając się swoim własnym chamstwem i prostactwem, podwyższając zakompleksioną osobowość. Może zacznij komentować pod własnym imieniem i nazwiskiem,a później praw morały o odwadze.
Co do regulaminu forum dobrze by było abyś szanowny Użytkowniku sam się z nim zapoznał, ponieważ w kilku komentarzach odnoszącymi się choćby do mojej osoby użyłeś słów, którym daleko do jakiegokolwiek regulaminu.
Nie wymagam jednak za wiele od anonimowej żałosnej postaci, która stara się w ten idiotyczny sposób wyleczyć swoje kompleksy. Niestety tego typu osoby pouczające wszem i wobec (oczywiście) anonimowo o kulturze w dyskusji słowo kultura znają tylko ze słownika - niestety wyrazów obcych.
Poćhodzenie twojej rodziny(nieznany żołnierz i matka polka) interesuje mnie tyle ćo odćhody mojego psa.
Szanowna naomi jak obrażałaś Dziemdziorę to było dobrze jak sama dostajesz w kość to zaczynasz pomstować. Nie ma, że boli sam mieczem wojujesz więc mieczem dostajesz. Ja ciebie nie będę żałować.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!