A ty co masz do zaoferowania? Tylko krytykować potrafisz studencie!
Różnica między mną a Panem radnym Dziemdziorą jest taka, że ja nie ubiegam się o urząd prezydenta Miasta, Pan Dziemdziora tak więc to on powinien cokolwiek oferować.
Panie moderatorze namyślił się Pan ?
Żaden moderator!!
Namyśliłem się, ale ciągle myślę jak prezentować stare sondaże.
Cierpliwości proszę trochę :)
To kto decyduje o zamieszczaniu postów na tym forum.Przypominam moderator to osoba oceniająca komentarze, oraz inne treści wprowadzane na stronie WWW, liście dyskusyjnej, serwisie społecznościowym lub na forum, zazwyczaj posiadająca dostęp do narzędzi technicznych, zarządzania treścią oraz kontami uczestników na poziomie wyższym niż zwykli uczestnicy
Bawcie się dalej w te sondaże, bawcie się!
Tu potrzeba jajec do wyprowadzenia miasta nie tylko z tej koterii i kołtunerii, ale z BANKRUCTWA, które jest tuż za rogiem!
Opamiętania się z tymi sondażami mącącymi ludziom w głowach!
Zagłosujcie na normalnego kandydata, Marka Mazura.
Jeżeli nie chcecie, żeby was wasze dzieci i wnuki przeklinały, że im miasto zaorano!!!
A na zaoranie Piotrkowa się zanosi!
Już przez te wszystkie dotychczasowe kliki został Piotrków nieźle zorany! I wycyckany.
Trudna sytuacja, człowiek na trudny czas: Marek Mazur!
Kto to jest Mazur?To jakiś polityćzny bankrut który ćhće miękko wylądować?Moja rodzina mieszka w tym grodzie od siedmiu pokoleń ale o panu Mazurze nigdy nie słyszeli.Ale pamiętają znakomićie milićjanta Dziemdziore,negatywnie.Stop komunie.
Moderatorami serwisu jest redakcja portalu, owszem mam dostęp do tych narzędzi jako webmaster serwisu i twórca tych narzędzi ale staram się ich nie używać.
Moderatorem jestem kiedy nie ma nikogo z redakcji (zazwyczaj po godzinie 23) a wtedy to postów do akceptacji jest mało.
Nie zajmuję się edycją, usuwaniem komentarzy już dodanych, a jeżeli mam wątpliwości przed dodaniem komentarza zostawiam go redakcji, tak jak teraz komentarz niejakiego 97-300.
Dlaczego Dziemdziora Jan ????
Nie będę wypisywał frazesów udowadniał ten to, tamten tamto!!
Krótko mówiąc wszyscy z będących we władzach państwa,Piotrkowa przez ostatnie 30-lat przyczynili się do tego co mamy obecnie w równym stopniu.
Wybieram komunistę dlaczego bo oni brali.
Wolę tego co bierze od tego co grabi dewastuje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!