no i ominie całkowicie piotrków i tyle z tego pewnie w koncu wyjdzie. jaki jest magistrat i jego działąnia kazdy widzi. a kwestie dróg wspomina sie jadac codziennie zelazna. sikorskiego , dmowskiego i tak dalej....
A myslisz ze jak puszczali objazd przes ulice krótka i przedborska podczas wykonywania superinwestycji mostku nad rowem na krakowskim przedmiesciu to ktos myslałm o ciezkich autach?? a w zyciu. kto by w UM sie takimi pierdołami jak opinia mieszakncówm przejmował. Przedborska rozjezdzona i pewnie długo nie doczeka sie remontu.
Za mojego życia raczej się nie doczeka remontu już. Ale co się dziwić jak kretyni tym wszystkim rządzą.
Najlepiej wychodzi im dłubanie sobie nawzajem w nosach.
Tylko nie wiem czy będą zdolni podnieść te dupska ze stołków, do których im one przyrosły. To też bardzo ciężka praca. Nie wiem czy oglądałeś wczoraj Ranczo jak ten gość mówił o tych drzewach i jak je przeliczał na tych ulicach. A pani wójt była zdziwiona, że on tam pojechał i "własnoręcznie" je liczył. Może nieraz właśnie przydałoby się aby ktoś ruszył tyłek i dotknął, poznał bezpośrednio sprawy, o których decyduje.
Gorzej jak coś jeszcze wygrzebią niepotrzebnego poprzez to drapanie.
Urzędnik jest wszechwiedzący i nieomylny nie musi dotykać organoleptycznie tematu by znać się na wszystkim, czyli zna się na niczym.
Jedyną osobą kompetentną ,którą kojarzę i z tekstów pisanych poznałem jej wiedzę na temat szeroko pojętej komunikacji drogowej, jest Piotrkowianinz tutejszego FORUM.Dziwi fakt że taka postać nie jest wykorzystana do planowania nowej infrastruktury......
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=314162&page=14
Jest już raport z konsultacji społecznych:
http://www.arcadis.pl/radom/doc/Raport_Piotrkow_Trybunalski_1.pdf
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!