metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zet ~zet (Gość)06.03.2011 23:06

no i ominie całkowicie piotrków i tyle z tego pewnie w koncu wyjdzie. jaki jest magistrat i jego działąnia kazdy widzi. a kwestie dróg wspomina sie jadac codziennie zelazna. sikorskiego , dmowskiego i tak dalej....

10

zet ~zet (Gość)06.03.2011 23:09

"klet" napisał(a):
Niech mnie teraz wielki Wódz oświeci jak rozwiąże problem ruchu zwiększonego na ulicy Zalesicka ? Jak mieszkańcom powie, że przez ich ulicę gdzie domy stoją 2-5m od krawędzi jezdni będą jeździć ciężkie auta.

A myslisz ze jak puszczali objazd przes ulice krótka i przedborska podczas wykonywania superinwestycji mostku nad rowem na krakowskim przedmiesciu to ktos myslałm o ciezkich autach?? a w zyciu. kto by w UM sie takimi pierdołami jak opinia mieszakncówm przejmował. Przedborska rozjezdzona i pewnie długo nie doczeka sie remontu.

10

klet ~klet (Gość)07.03.2011 07:57

"zet" napisał(a):
Przedborska rozjezdzona i pewnie długo nie doczeka sie remontu.

Za mojego życia raczej się nie doczeka remontu już. Ale co się dziwić jak kretyni tym wszystkim rządzą.
Najlepiej wychodzi im dłubanie sobie nawzajem w nosach.

10

Aman Amanranga07.03.2011 08:59

"klet" napisał(a):
Proponuję dalej drapać się po dupskach.

Tylko nie wiem czy będą zdolni podnieść te dupska ze stołków, do których im one przyrosły. To też bardzo ciężka praca. Nie wiem czy oglądałeś wczoraj Ranczo jak ten gość mówił o tych drzewach i jak je przeliczał na tych ulicach. A pani wójt była zdziwiona, że on tam pojechał i "własnoręcznie" je liczył. Może nieraz właśnie przydałoby się aby ktoś ruszył tyłek i dotknął, poznał bezpośrednio sprawy, o których decyduje.

10

klet ~klet (Gość)07.03.2011 11:31

"Aman" napisał(a):
Tylko nie wiem czy będą zdolni podnieść te dupska ze stołków

Gorzej jak coś jeszcze wygrzebią niepotrzebnego poprzez to drapanie.
Urzędnik jest wszechwiedzący i nieomylny nie musi dotykać organoleptycznie tematu by znać się na wszystkim, czyli zna się na niczym.

10

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)07.03.2011 15:48

Jedyną osobą kompetentną ,którą kojarzę i z tekstów pisanych poznałem jej wiedzę na temat szeroko pojętej komunikacji drogowej, jest Piotrkowianinz tutejszego FORUM.Dziwi fakt że taka postać nie jest wykorzystana do planowania nowej infrastruktury......

10

klet ~klet (Gość)07.03.2011 20:47

Protest:

#t=720s

10

Piotrkowianin Piotrkowianinranga11.03.2011 21:45

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=314162&page=14

Cytuję:
Co za idioci! Najlepszy dla miasta jest wariant pomarańczowy.
Mam podobne wrażenie, przestrzeń na rozwój miasta przy zielonym jest mocno ograniczona, przy pomarańczowym wysmienita, łatwo przy wariancie pomarańczowym zaplanować kompleksowo dużą przestrzeń miejską, co więcej nie wymaga planowanie i rozwój miasta ogromnych nakladów na przekładki ulic na drugą stronę S12, czyli wszystko na bazie ulic maksymlanie zbiorczych (jak na piotrków).
pachnie to jakimś interesem, bynajmniej nie widać w nim iteresu miasta PIotrków. Wszysce i wsio pragną odsuną S I A jak najdalej od siebie, Ci pragną podsunąć ludziom na 1 km pod domy.

10

Piotrkowianin Piotrkowianinranga05.04.2011 15:52

Jest już raport z konsultacji społecznych:
http://www.arcadis.pl/radom/doc/Raport_Piotrkow_Trybunalski_1.pdf

Cytuję:
Preferencje zainteresowanych mieszkańców Miasta Piotrkowa Trybunalskiego dla
poszczególnych wariantów przedstawiają poniższe dane:
· Wariant W1 S12, W2 S12 i W4B S12 o wspólnym przebiegu: za 1 głos przeciw 994 głosy, (niebieski)
· Wariant W2 S12Alt , W4B S12 Alt, W5 S12 o wspólnym przebiegu: za 570 głosów przeciw 0 głosów, (pomarańczowy)
· Wariant W3 S12 i W4A S12: za 324 głosy przeciw 656 głosów (zielony).

Komentarz był edytowany przez autora: 05.04.2011 15:53

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat