Żenada jak dla mnie jak nie nagrody ministrowie po 60 tyś biorą to strategia w naszym mieście za taką kasę A jak robolom po 2 tyś pensji. Stop pisowym rządom
Oj tam, oj tam... Każdy widzi to, co chce. Ja tam dopatrzyłem się liter P i D. Tłumaczę sobie, że to od Pierre Dolevas. ;)
Geniusz po prostu geniusz, Nasz prezydent jest geniuszem. Wydał tylko 60 tys, zł na logotyp, który spowoduje natychmiastową promocję naszego miasta....dzięki temu natychmiast pojawią się nowe fabryki, turyści, nowi studenci którzy przyjadą do nas studiować z całej polski. brawo kazda decyzja naszego kochanego prezydenta jest super
Póki co pan szanowny prezydent (który jak mniemam rozpoczął już kampanię wyborczą) zrobił w tydzień dwa pokaźne kroki ku przegranej. Strateg zaiste...
Prezydencie kończ już bo jak nie mediadeteka z miliony to logo za kilkadziesiąt tysięcy. Żenada
Chojniak oszalał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!