Oj tam, oj tam... Każdy widzi to, co chce. Ja tam dopatrzyłem się liter P i D. Tłumaczę sobie, że to od Pierre Dolevas. ;)
Żenada jak dla mnie jak nie nagrody ministrowie po 60 tyś biorą to strategia w naszym mieście za taką kasę A jak robolom po 2 tyś pensji. Stop pisowym rządom
No i jestem pod wielkim wrażeniem tego nowego loga za 60 tys złotych!? Panie prezydencie czy policzył pan, ile za te pieniądze rozumu mogłyby kupić władze miasta od emeryta co na Balcerku go wprost z bagażnika na rowerze sprzedaje? A za Mediatekę?
Co was interesuje ile to kosztowało? Nie macie nic do gadania. Ciemny lud.
Bardzo przepraszam, ale mnie nowe logo kojarzy się z oznaczeniem jakie mój ojciec nosił na robotach przymusowych w czasie okupacji niemieckiej. Przed podjęciem decyzji, może warto było zapytać społeczności lokalnej, czyli nas piotrkowian, co o tym sądzimy? Proponuję wypowiedzieć się w listopadzie, przy urnie wyborczej i podziękować już obecnej zmęczonej władzy.
Piotrków Trybunalski to miasto z tradycjami a to logo raczej kojarzy mi się z początkami tv Piotrków i grafiki robionej na Commodore64. Beznadzieja. A jeżeli chodzi o koszty. Dobre logo jest warte pieniędzy i to sporych. Logo dawnej "Delty" wyceniono na 2 miliony złotych. Ale dobre a nie to
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!