metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Rodowity piotrkowianin ~Rodowity piotrkowianin (Gość)21.11.2016 15:49

Nienawidzę tego miasta

74

??? ~??? (Gość)21.11.2016 15:19

Wszedłem na tą stronę i zagłosowałem. Ale mam pytanie. Co to za budynek który widnieje na zdjęciu na stronie do głosowania?

61

chemik ~chemik (Gość)21.11.2016 13:50

Miastem roku Piotrków Trybunalski może wybrać tylko radyjko z Torunia - za zasługi i ciemnotę. Owszem - zabudowa ładna (nie licząc slamsów), ale nie wieżowce z miejscowości czynią miasto, ale ludzie, a z tym delikatnie pisząc jest źle...
Miasto pada na kolana (w przenośni i dosłownie), pozostali starcy i z drobnymi wyjątkami - ludzie, którzy do szkoły miały pod górkę. 90% ludzi po studiach opuściło ten łez padół. Brak przemysłu i pomysłu co dalej robić, brak najmniejszych perspektyw dla młodych. Nie wszystkim uśmiecha się całe życie zasuwać za najniższą krajową, klepać biedę i się cieszyć, że w ogóle jest praca....
Wiem, zaraz rzucą się na mnie "miejscowi patrioci", którzy żądają dostępu do morza dla Piotrkowa... Mam propozycję - przejedźcie się chociaż raz w życiu do dużego miasta, zobaczcie jak żyją ludzie, jak zachowują się w sklepach i na ulicach, a co też ciekawe - jak jeżdżą....
Po tym bolesnym doświadczeniu pożegnacie się z samozachwytem....

198

ep ~ep (Gość)21.11.2016 13:13

Oby pisiorow nie było to by było O.K !!!!!

816

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat