metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Maciek ~Maciek (Gość)21.11.2016 21:51

Do dziś myślałem, że znam Piotrków Trybunalski, ale po tym zdjęciu które zobaczyłem na stronie Piotrkowa muszę zweryfikować swoją wiedzę

31

gość ~gość (Gość)21.11.2016 20:04

W piotrkowie nie ma czym oddychać tak jest zatrute! I

81

pinczerrr ~pinczerrr (Gość)21.11.2016 22:05

jesli nie odpowiada ci te miasto a mieszkasz w nim to wyjedz na co tu jesteś jeśli to jest dla ciebie wies jest pewnie gumofilcem jestes a właśnie w Piotrkowie wieśmaki panoszą się lansują itd a sloma im z gumiaków wystaje

24

Maciek ~Maciek (Gość)21.11.2016 21:54

Do dziś myślałem, że znam Piotrków Trybunalski, ale po tym zdjęciu które zobaczyłem na stronie Piotrkowa muszę zweryfikować swoją wiedzę

21

Ddddddw ~Ddddddw (Gość)21.11.2016 21:35

Nie rozumiem za co można lubić to miasto bez przyszłości.

41

Były kursant ~Były kursant (Gość)21.11.2016 17:13

To nie miasto tylko wieś

96

Bo kocham Piotrków ~Bo kocham Piotrków (Gość)21.11.2016 20:12

i wszystko jasne:)

51

expiotrkowianin ~expiotrkowianin (Gość)21.11.2016 19:45

Ogólnie - doceniam konkursy (czy jak to tam nazwać), w których można wziąć udział anonimowo (poprzez sondę na stronie internetowej lub "kartki pocztowe"). Konkursy, w których aby oddać głos trzeba się zalogować, np. na fb, są dla mnie śmieszne. Nagroda jest - jaka jest... prawdopodobnie trochę powierzchni reklamowej w sieci. A zyskane bogactwo danych osobowych... dziupla skarbów. Nie mówię o tym konkretnym konkursie, mówię ogólnie.

81

sklave sklaveranga21.11.2016 18:36

Mówta, sobie co chceta? ale ja kocham Elę a Antoś jest moim idolem! Krzysztof zaś najlepszym prezydentem miasta. No a Boguś to klasa sama w sobie arystokrata całą gębą. A Doctore to miasta chluba i chwała. No i powiedzcie jak tu tego miasta nie kochać!? Skoro trafiło pod opiekuńcze skrzydła wkrótce marszałka Macierewicza. Memy na http://sklave.manifo.com/foto-szopka

51

Michaś ~Michaś (Gość)21.11.2016 17:01

hahaha, śmiech :D

90

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat