Do dziś myślałem, że znam Piotrków Trybunalski, ale po tym zdjęciu które zobaczyłem na stronie Piotrkowa muszę zweryfikować swoją wiedzę
jesli nie odpowiada ci te miasto a mieszkasz w nim to wyjedz na co tu jesteś jeśli to jest dla ciebie wies jest pewnie gumofilcem jestes a właśnie w Piotrkowie wieśmaki panoszą się lansują itd a sloma im z gumiaków wystaje
Do dziś myślałem, że znam Piotrków Trybunalski, ale po tym zdjęciu które zobaczyłem na stronie Piotrkowa muszę zweryfikować swoją wiedzę
Ogólnie - doceniam konkursy (czy jak to tam nazwać), w których można wziąć udział anonimowo (poprzez sondę na stronie internetowej lub "kartki pocztowe"). Konkursy, w których aby oddać głos trzeba się zalogować, np. na fb, są dla mnie śmieszne. Nagroda jest - jaka jest... prawdopodobnie trochę powierzchni reklamowej w sieci. A zyskane bogactwo danych osobowych... dziupla skarbów. Nie mówię o tym konkretnym konkursie, mówię ogólnie.
Mówta, sobie co chceta? ale ja kocham Elę a Antoś jest moim idolem! Krzysztof zaś najlepszym prezydentem miasta. No a Boguś to klasa sama w sobie arystokrata całą gębą. A Doctore to miasta chluba i chwała. No i powiedzcie jak tu tego miasta nie kochać!? Skoro trafiło pod opiekuńcze skrzydła wkrótce marszałka Macierewicza. Memy na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!