Dlaczego w przedbiegach odpadamy? Nie ma szans Piotrków w plebiscycie Kocham to Miasto – Miasto Roku 2016. Bo jest tu taki zwierzu co nie kocha tego miasta, a jego mieszkańców to nienawidzi i obsrywa. Swoją norę ma na Obuwnianej.
a czy jest jakis konkurs na największą ilośc biedronek i kościołów w mieście.. zwycięstwo pewne
"Piotrków Trybunalski to drugie co do wielkości miasto w województwie łódzkim. Należy do tzw. Piotrkowsko-Bełchatowskiego Okręgu Przemysłowego – od XIX wieku rozwija się tu przemysł szklarski, włókienniczy i maszynowy.." kto to redaguje?ludzie?!! TO MIASTO UMARŁO 12lat temu
Widzę źe komuś kto zgłaszał nasze miasto do konkursu nie przeszkadza zdjęcie obiektu którego u nas nie ma?
A ja kocham to miasto, bo tu przeżyłam najpiekniejsze lata mojego życia.
Miasto piękne z potencjałem tylko mieszkańcy wiecznie narzekający,obawiam się iż na głos mieszkańców nie ma co liczyć :D
A na co mu to? Przecież już jest w Monopoly! ;)
http://www.epiotrkow.pl/news/Gra-z-Piotrkowem-juz-w-sklepach,8450
*
Kolejny plebiscyt, z którego gówno wynika.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!