Rozpoznałam dwóch znajomych członków byłej PZPR.Nawet nie przypuszczałam ze przeszli taką metamorfozę.No ale człowiek nie krowa i poglądy zmienia.Tylko dlaczego dopiero na emeryturze.
I po co to komu? Mało mamy kościołów, a przesyt przedszkoli, żłobków i miejsc pracy widzę...
Nazwiska!
ja to bym w każdym markecie kaplice postawił jeszcze, żeby się wiara mogła pomodlić podczas niedzielnych zakupów.
Moim zdaniem w naszym mieście nie brakuje kościołów a Meczetów, stawiajcie na umór.
Idealne tereny na park rekreacyjny oddać pod kościół którego nikt nie chce. Jakim to trzeba być egoistą żeby w "demokratycznym" kraju nie zrobić referendum wśród mieszkańców tego osiedla z jednym prostym pytaniem "Czy chcecie kościół pod oknami?" Myślę że definitywnie podziękowali by za ten idiotyczny pomysł.
Coś pokręciłeś. Wiara to jest w Poznaniu. Chyba za długo już w tej Norwegii siedzisz. ;)
to chyba jasne, że demokracja przegrywa w tym miejscu z bezmyślnością naszej władzy.
haha:D na szczęście niedługo święta;)
Sprawdź, czy będziesz w nowej parafii!
Sprawdzam. No nie będę w nowej parafii. Ale co mam robić? Cieszyć się z tego powodu czy smucić?
Należę do parafii sw. Piotra i Pawła ! Co, nie ma takiej? Dlaczego ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!