metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
piotrkowianka ~piotrkowianka (Gość)25.11.2011 22:22

"Antoni" napisał(a):

Rozpoznałam dwóch znajomych członków byłej PZPR.Nawet nie przypuszczałam ze przeszli taką metamorfozę.No ale człowiek nie krowa i poglądy zmienia.Tylko dlaczego dopiero na emeryturze.

00

K. ~K. (Gość)25.11.2011 22:27

I po co to komu? Mało mamy kościołów, a przesyt przedszkoli, żłobków i miejsc pracy widzę...

00

the triumph of idiot culture ~the triumph of idiot culture (Gość)26.11.2011 11:10

"piotrkowianka" napisał(a):
Rozpoznałam dwóch znajomych członków byłej PZPR.

Nazwiska!

00

szczawik szczawikranga26.11.2011 17:08

ja to bym w każdym markecie kaplice postawił jeszcze, żeby się wiara mogła pomodlić podczas niedzielnych zakupów.

00

Kaszysz ~Kaszysz (Gość)27.11.2011 10:58

Moim zdaniem w naszym mieście nie brakuje kościołów a Meczetów, stawiajcie na umór.
Idealne tereny na park rekreacyjny oddać pod kościół którego nikt nie chce. Jakim to trzeba być egoistą żeby w "demokratycznym" kraju nie zrobić referendum wśród mieszkańców tego osiedla z jednym prostym pytaniem "Czy chcecie kościół pod oknami?" Myślę że definitywnie podziękowali by za ten idiotyczny pomysł.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga27.11.2011 11:43

"szczawik" napisał(a):
ja to bym w każdym markecie kaplice postawił jeszcze, żeby się wiara mogła pomodlić podczas niedzielnych zakupów.

Coś pokręciłeś. Wiara to jest w Poznaniu. Chyba za długo już w tej Norwegii siedzisz. ;)

00

szczawik szczawikranga27.11.2011 12:41

"Kaszysz" napisał(a):
Jakim to trzeba być egoistą żeby w "demokratycznym" kraju nie zrobić referendum wśród mieszkańców tego osiedla z jednym prostym pytaniem "Czy chcecie kościół pod oknami?" Myślę że definitywnie podziękowali by za ten idiotyczny pomysł.

to chyba jasne, że demokracja przegrywa w tym miejscu z bezmyślnością naszej władzy.

"Piotrkowianin" napisał(a):
Coś pokręciłeś. Wiara to jest w Poznaniu. Chyba za długo już w tej Norwegii siedzisz. ;)

haha:D na szczęście niedługo święta;)

00

the triumph of idiot culture ~the triumph of idiot culture (Gość)27.11.2011 15:07

Sprawdź, czy będziesz w nowej parafii!
Sprawdzam. No nie będę w nowej parafii. Ale co mam robić? Cieszyć się z tego powodu czy smucić?

00

debi ~debi (Gość)29.11.2011 18:42

Ja należę do parafi FOCUS MALL

00

obserwer ~obserwer (Gość)29.11.2011 20:52

Należę do parafii sw. Piotra i Pawła ! Co, nie ma takiej? Dlaczego ?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat