Mol a Ty piszesz to z własnego doświadczenia??
Szkoda chłopaka i tyle całe życie było przed nim.
PANIE DAJ MU WIECZNE SPOCZYWANIE [*]
... Bez komentarza co do ludzi którzy piszą tutaj takie rzeczy... Nie żyje człowiek a Wy roztrząsacie takie sprawy... gorzej niż bydło, zwierzęta... Faktycznie chłopak był młody ale to Was nie usprawiedliwia do osądzania go... Jakby jechał do kościoła na msze to byście nie komentowali.
(*)
kumpel z klasy i z teamu. Kiedyś jeszcze zagramy w piłe. [*] ;(
Szkoda gościa, to pewne. Ale już nie raz widziałem jak jeżdżą tam ludzie i jak jeździ też ten chłopak co zginął i powiem tak, jakby trochę pomyślał i nie jechał z kolegami to by żył. Bo takie wypadki dzieją się głównie dlatego żeby kolegom zaszpanować szybką jazdą.
Ewidentnie nie ma co się doszukiwać cudów, scenariusz prosty, ślisko nad ranem, duża prędkość, głośna muzyka i bum...
Panie świeć nad jego duszą...
- było bardzo ślisko
- jechał za szybko
- wszyscy obecni w aucie, więc również kierowca, byli pod wpływem alkoholu
Tego nie bierzecie pod uwagę? Szkoda chłopaka owszem
Ekipa z Tomaszowa i cały SMS na zawsze zapamięta Cię jako dobrego chłopaka Robert! Jeszcze to do mnie nie dociera.. co chwilę ktoś mi wspomina Twój mega pozytywny sposób bycia czy cuda które wyprawiałeś z piłką na boisku.. - bez najmniejszej przesady i zdaniem wielu, a właściwie wszystkich powinieneś zajść w piłce bardzo wysoko.. Tragiczne jak to się potoczyło.. Nie moge Ci już nic powiedzieć więc piszę tutaj chociażby po to żeby dołączyć do tej długiej listy osób które bardzo Cię ceniły i dać do myślenia tym którzy oceniają to co się stało nie mając o tym zielonego pojęcia.
Myślę,że moderator powinien zamknąć wątek ze względu na tragedie.Pomyślcie,że rodzina czyta te wasze wypociny.Nie Wy jesteście od oceniania!!!
A Ci którzy,chcą pożegnać przyjaciela powinni udać się na pogrzeb,zapalanie wirtualnych zniczy,to żaden gest!!!
Napisz skąd masz te informacje bo możesz mieć kłopoty za pomówienie.
Trzeźwy, czy nie, stracił życie. Największy cios i ból pozostaje matce!Sama jestem matką i napewno zgodzicie się ze mną, że nie ma nic gorszego, jak odchodzi dziecko! Dajcie mu spokój!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!