Czyżby to wiele tłumaczyło w obliczu śmierci kolegi ? Tak ważne zdania padają !
Czy może ktoś potwierdzić informacje jakie usłyszałem od kilku znajomych, że w miejscu wypadku znaleziono prochy? I czy to prawda, że w sobotę w nocy bawili się pod Aniołem?
A czy to dla Ciebie jest tak ważne w tym momencie... Chłopaki leża w szpitalu, jednego z nami nie ma, a Ty zadajesz tak durne pytania...
dajcie spokoj glupota czy byl pijany nacpany zawsze w naszej pamieci robret zostaniesz spoczywaj w spokoju
Łączymy się w bólu z rodziną Roberta,Kibice ZAWISZY RZGÓW.Będzie nam ciebie brakowac.
I kto tu bardziej nie zachowuje powagi chwili...?
~hehe (Gość)przedwczoraj, 19:025 nad ranem i prędkość a w aucie małolaty - to sie w większości przypadków tak kończy - więcej rozwagi a nie popisywania sie przed kumplami
o czym Ty czlowieku mowisz? nie znasz chlopaka,a wypisujesz na internecie glupoty...
Widzę, że sobie jaja robicie nawet z pogrzebu. Potrzep jest wtedy jak kogoś lub coś potrzepiesz. Tak dla ścisłości. Tylko nie wiem co to ma wspólnego z tym chłopakiem. Rozumiem, ze dotychczas pisałeś na murach a teraz będziesz gryzmolił na forum. Daj sobie spokój. To miejsce wyjątkowo nie dla Ciebie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!