uczestnicy z klubu SENSI widzieli jak sie zachowywal "Koniu" w klubie. Po jego oczach bylo widac ze ćpali i pili wiec po co wsiadal z kolko? Wywalil z klubu jakiegoś chłopaka w dodatku latał jak głupi po klubie. Sami sobie to zrobili mogl wiecej cpac i pic. Rutyna i predkosc jazdy ich zgubila. Nie ma sie co żałować takich ludzi tylko szkoda że zginął :/ ale sami sobie to zrobili :/ życie...
Sceże terz powiemże jezelico kolwiek sie pisze na foróm publicnymtotrzeba chociaz minimum staran codo gramatyka wypowiedźi skladni etc...
A takto nawed z ciekawego tekzdu wyhodzom bochomazy
I co fajnie?
[/b]No niestety rutyna chłopaków zgubiła i własna głupota. Widziałam jak chłopak co zginął "Koniu" wyglądał w "klubie SENSI" jak się zachowywał :/ naćpany to mało powiedziane, w ten sam wieczór byłam w tym klubie i widziałam go przed tym zdarzeniem w dodatku wyrzucił jakiegoś przypadkowego chłopaka. Było widać po nim bardzo że jest pijany i naćpany, jego oczy nie przypominały normalnie funkcjonującego człowieka. Rutyna i głupota ich zgubiła, policja powinna się zabrać za kluby i za osoby które z nich odjeżdżają. Szkoda chłopaka ale sam sobie to zgotował. [*]
To w takim razie na autostradzie każdy powinien jechać 50km/h. Trzeba mieć zaufanie do samochodu jakim się jedzie i wiedzieć w jakim stanie technicznym jest.
Święta racja. Co za brednie.
Też. Ale przede wszystkim trzeba mieć olej. Nie tylko w silniku i skrzyni biegów. W głowie.
Proponuje wszystkim iść po rozum do głowy jak można teraz pisać takie głupoty w jakim stanie był itd to był człowiek syn kolega przyjaciel .... nie mówi się o zmarłym takich głupot niech spoczywa w spokoju dajcie mu spokój zmarłuch się nie osądza
Skończcie to pieprz..ie!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!