metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Dawny Piotrkowianin ~Dawny Piotrkowianin (Gość)14.10.2010 22:30

Szanowny Piotrze
Nie miałem na myśli ani punktu 1 (wszak to błąd ortograficzny), ani tym bardziej poruszonego przez Ciebie punktu 2 (wydaje mi się, że to temat na inny wątek).
Błąd, o którym piszę, jest znacznie prostszy. Tak prosty, że wydaje się niemożliwe, aby popełnił go Piotrkowianin. Ale, jak zwykle, najciemniej pod latarnią...
Chodzi o zwykłą zamianę obrazów. Niby trywialna pomyłka, ale powoduje, że mamy tu do czynienia bardziej z dezinformacją niż informacją turystyczną.
Znajdą się tam i inne kwiatki, ale nie chcę się już znęcać. W każdym razie strona, która powinna być wizytówką miasta, nikogo raczej do Piotrkowa nie zachęci - przeciwnie.
Jeśli ten stan jest przejściowy, i planuje się rozbudowę strony, proponuję na razie pozostać przy czystych informacjach typu adresy, telefony - a w przyszłości skorzystać z jakichś dobrych wzorców (choćby np. ze strony CIT nie tak odległego Płocka) i zatrudnić do pomocy kogoś kompetentnego.
Naprawdę nie chodzi mi tu o prawienie złośliwości, ale lepszy jest brak strony CIT niż taka jak teraz.

00

predatorback ~predatorback (Gość)15.10.2010 09:02

~Dawny Piotrkowianin a jak widzisz prezentację naszego miasta w internecie? Niebawem pojawi się NOWA ODSŁONA portalu www dot. Piotrkowa. Współuczestnicząc przy jego tworzeniu mam pewne wizje, ale wg mnie najbardziej miarodajne są sugestie mieszkańców naszego grodu i osób z zewnątrz.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga15.10.2010 17:56

"Dawny-Piotrkowianin" napisał(a):
Błąd, o którym piszę, jest znacznie prostszy. Tak prosty, że wydaje się niemożliwe, aby popełnił go Piotrkowianin.

Masz rację - nie ja popełniłem ten błąd. Popełnił co co najwyżej jakiś nieznany z imienia i nazwiska piotrkowianin, redagujący wspomnianą stronę internetową.

00

kris krisranga15.10.2010 18:05

"predatorback" napisał(a):
~Dawny Piotrkowianin a jak widzisz prezentację naszego miasta w internecie? Niebawem pojawi się NOWA ODSŁONA portalu www dot. Piotrkowa. Współuczestnicząc przy jego tworzeniu mam pewne wizje, ale wg mnie najbardziej miarodajne są sugestie mieszkańców naszego grodu i osób z zewnątrz.

A ja proszę abyście tutaj nie rozmawiali na temat portalu miasta tylko na temat artykułu. A Pana proszę o zbieranie informacji na temat waszego projektu gdzie indziej.

00

predatorback ~predatorback (Gość)15.10.2010 18:47

kris - przygadał kocioł garnkowi... Nie "nasz" a wspólny drogi webmasterze. Życzę takiej błyskawicznej reakcji w innych wątkach na portalu epiotrkow.pl
"Wspólny" znaczy służacy mieszkańcom. A jeśli się okaże, że strona ta będzie musiała służyć przez kadencję prezydenta sugerowanego przez szefostwo radia? Webmasterze - zastanów się co piszesz

Komentarz był edytowany przez autora: 15.10.2010 18:51

00

Pikuś ~Pikuś (Gość)02.11.2010 19:39

CIT to banda nieuków i nierobów. Stworzenie biura dla biura jest zajefajne. Kasa leci. Mam pytanie:
Co to za CIT, kiedy sami pracownicy nie znają się na historii miasta?
Co to za CIT, kiedy sami pracownicy nie mają wpływu na przyznane fundusze?
Co to za CIT, który nie decyduje o kreowaniu swojego własnego wizerunku?

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)02.11.2010 20:37

"Pikus" napisał(a):
Co to za CIT, kiedy sami pracownicy nie znają się na historii miasta?
Co to za CIT, kiedy sami pracownicy nie mają wpływu na przyznane fundusze?
Co to za CIT, który nie decyduje o kreowaniu swojego własnego wizerunku?

Etaty dla znajomych!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat