metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Jano ~Jano (Gość)19.04.2012 22:29

"Lusia" napisał(a):
~Lusia (Gość)
2 godziny temu, 19:40
Przewodnicząca Rady Rodziców p. A.Borówka, kandydowała w 2010 r. do rady miasta z listy Chojniaka lecz się nie załapała. Dlaczego swoje żale kieruje do wojewody który stoi na straży przestrzegania prawa a nie do prezydenta Chojniaka, jego służb prawnych i radnych z koalicji rządzącej. Czy pani A.Borówka gdyby była radną tej kadencji też głosowałaby za przeniesieniem IV LO SP 10 kosztem IV LO? Zapewne tak, bo jakże tak głosować przeciwko swojemu pryncypałowi.

Bardzo dobrze Lusiu jesteś zorientowana w sytuacji,widzę.Ja też niestety nie "załapałem" się,jak to delikatnie ujęłaś do RM.Byłem przez wiele lat Radzie Rodziców i rozumiem doskonale jakie to niewdzięczne zajęcie.Jednym się coś podoba a innym nie.Agnieszkę B.znam od wielu lat i wiem co robiła i robi a grunt żeby się nie przejmować czczym gadaniem jak się działa w dobrej wierze.Zawsze się znajdą tacy,jak Ty,co czerpią radość ze złośliwości.Chylę czoło przed działaniem a nie gadaniem.

00

Focus ~Focus (Gość)19.04.2012 22:41

"rodzic-z-G2" napisał(a):
~rodzic z G2 (Gość)
3 godziny temu, 19:24
G2 ma faktycznie proble wciąż tam śmierdzi.
Panie Wolski brawo za postawę Obywatelską,
przynajmniej teraz wszystkie służby sprawdzą faktycznie czy jest tam zagrożenie zdrowia i życia dla naszych dzieci.
Co do tej pory robiła Dyrektorka G2 w tej sprawie.
Od 2 lat posyłam tam córkę i ciągle ten sam smród przynosi,
nie do sprania.
ubrania ze szkoły trzymane i wietrzone są na balkonie
cytat

Dziwię się zatem drogi rodzicu,że nic nie zrobiłeś w tej sprawie,tylko p.Wolski musiał Cię wyręczyć.Nie interesujesz się zbytnio w jakich warunkach uczy się Twoje dziecko? Wstyd!!!No cóż,gdyby IV LO przeniosło się do G2,to byłby tam remont i Twoje dziecko chociaż rok uczyło by się w lepszych warunkach.

00

ptaszek ~ptaszek (Gość)19.04.2012 22:59

"Focus" napisał(a):
gdyby IV LO przeniosło się do G2,to byłby tam remont

Przecież remont miał się już zacząć?
Chyba,że jeżyki każą czekać do...?

00

Ktosiek ~Ktosiek (Gość)19.04.2012 23:05

"Lusia" napisał(a):
Przewodnicząca Rady Rodziców p. A.Borówka, kandydowała w 2010 r. do rady miasta z listy Chojniaka lecz się nie załapała.

A to jest zarzut z Twojej strony? Odnoszę wrażenie, jakby to było coś złego. Czy według Ciebie ktoś kto kandyduje do RM jest przestępcą? Co z tego, że kandydowała? Jakie to ma znaczenie w kontekście Jej obrony szkoły, do której uczęszcza Jej dziecko? Według Ciebie byłaby lepszym człowiekiem, gdyby zaszyła się w domu przed kompem i wyżywała się na forum e-piotrkow?

00

Nika ~Nika (Gość)19.04.2012 23:23

Każdy ma prawo do wyrażania swoich poglądów ale to absurd oskarżać obecne władze miasta o wszystko co złe,o zaniedbania,które powstawały przez dziesiątki lat!Nie powinno mnie to dziwić bo tam z góry też dobrego przykładu nie mamy;PIS skłóciłby nas z połową Europy a Platforma niedługo zrobi z nas dziadów,zarobki mamy na pewno nieeuropejskie a cena benzyny u nas wyższa niż w Niemczech.Wszyscy skaczą sobie do gardeł,podkładają świnie udawadniając swoje racje i nie licząc się z przeciętnym Polakiem,który na nich pracuje.I co tu się dziwić,że w takim grajdole jak Piotrków jeden drugiego utopiłby w łyżce wody byle na jego racji stanęło,zapominając o etyce,dekalogu i o wszystkich innych normach wyznaczających granice ludzkiej przyzwoitości.A to wszystko w imię urażonych ambicji,stanowisk i pieniędzy.

00

Focus ~Focus (Gość)19.04.2012 23:27

"ptaszek" napisał(a):
~ptaszek (Gość)
25 minut temu, 22:59
"Focus" napisał(a):
Z tego co wiem i pamiętam,to remont był zaplanowany na wakacje.Widziałeś remont w czasie roku szkolnego?

00

. ~. (Gość)20.04.2012 00:14

"Waldemar" napisał(a):
Wszystko fajnie, ale który to radny trafił do paki?

no tak ciężko rozpoznać, zamazana twarz, ...
jeden radny podjeżdżał do szpitala luksusowymi samochodami...
Paweł ma na imię Sz. na nazwisko...
czy to o niego chodzi odpowiedz sobie sam - nic nie sugeruję

00

Focus ~Focus (Gość)20.04.2012 00:28

"ptaszek" napisał(a):
~ptaszek (Gość)
25 minut temu, 22:59
"Focus" napisał(a):
Z tego co wiem i pamiętam,to remont był zaplanowany na wakacje.Widziałeś remont w czasie roku szkolnego?

00

Mocher ~Mocher (Gość)20.04.2012 07:30

Co ten św. Łobuz wyprawia z mieszkańcami Piotrkowa to prosi o pomstę do BOGA!!!

00

Człowiek ~Człowiek (Gość)20.04.2012 08:08

~Focus (Gość)Z tego co wiem i pamiętam,to remont był zaplanowany na wakacje.Widziałeś remont w czasie roku szkolnego?
A ty nie??? No to będziesz miał okazję zobaczyć, bo ten w G2 potrwa do końca listopada (wakacje kończa się 31 sierpnia)http://www.piotrkow.pl/nasze-miasto/aktualnosci/remont-tanszy-niz-planowano

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat