Bardzo dobrze Lusiu jesteś zorientowana w sytuacji,widzę.Ja też niestety nie "załapałem" się,jak to delikatnie ujęłaś do RM.Byłem przez wiele lat Radzie Rodziców i rozumiem doskonale jakie to niewdzięczne zajęcie.Jednym się coś podoba a innym nie.Agnieszkę B.znam od wielu lat i wiem co robiła i robi a grunt żeby się nie przejmować czczym gadaniem jak się działa w dobrej wierze.Zawsze się znajdą tacy,jak Ty,co czerpią radość ze złośliwości.Chylę czoło przed działaniem a nie gadaniem.
Dziwię się zatem drogi rodzicu,że nic nie zrobiłeś w tej sprawie,tylko p.Wolski musiał Cię wyręczyć.Nie interesujesz się zbytnio w jakich warunkach uczy się Twoje dziecko? Wstyd!!!No cóż,gdyby IV LO przeniosło się do G2,to byłby tam remont i Twoje dziecko chociaż rok uczyło by się w lepszych warunkach.
Przecież remont miał się już zacząć?
Chyba,że jeżyki każą czekać do...?
A to jest zarzut z Twojej strony? Odnoszę wrażenie, jakby to było coś złego. Czy według Ciebie ktoś kto kandyduje do RM jest przestępcą? Co z tego, że kandydowała? Jakie to ma znaczenie w kontekście Jej obrony szkoły, do której uczęszcza Jej dziecko? Według Ciebie byłaby lepszym człowiekiem, gdyby zaszyła się w domu przed kompem i wyżywała się na forum e-piotrkow?
Każdy ma prawo do wyrażania swoich poglądów ale to absurd oskarżać obecne władze miasta o wszystko co złe,o zaniedbania,które powstawały przez dziesiątki lat!Nie powinno mnie to dziwić bo tam z góry też dobrego przykładu nie mamy;PIS skłóciłby nas z połową Europy a Platforma niedługo zrobi z nas dziadów,zarobki mamy na pewno nieeuropejskie a cena benzyny u nas wyższa niż w Niemczech.Wszyscy skaczą sobie do gardeł,podkładają świnie udawadniając swoje racje i nie licząc się z przeciętnym Polakiem,który na nich pracuje.I co tu się dziwić,że w takim grajdole jak Piotrków jeden drugiego utopiłby w łyżce wody byle na jego racji stanęło,zapominając o etyce,dekalogu i o wszystkich innych normach wyznaczających granice ludzkiej przyzwoitości.A to wszystko w imię urażonych ambicji,stanowisk i pieniędzy.
no tak ciężko rozpoznać, zamazana twarz, ...
jeden radny podjeżdżał do szpitala luksusowymi samochodami...
Paweł ma na imię Sz. na nazwisko...
czy to o niego chodzi odpowiedz sobie sam - nic nie sugeruję
Co ten św. Łobuz wyprawia z mieszkańcami Piotrkowa to prosi o pomstę do BOGA!!!
~Focus (Gość)Z tego co wiem i pamiętam,to remont był zaplanowany na wakacje.Widziałeś remont w czasie roku szkolnego?
A ty nie??? No to będziesz miał okazję zobaczyć, bo ten w G2 potrwa do końca listopada (wakacje kończa się 31 sierpnia)http://www.piotrkow.pl/nasze-miasto/aktualnosci/remont-tanszy-niz-planowano
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!