Dybka to samozwaniec, mianujący się przedstawicielem osób niepełnosprawnych. O ile wiem w mieście działa kilka lub kilkanaście organizacji skupiających ON. Ten Pan działa przy jednym z kościołów, opinia innych się nie liczy. W zamian za poparcie Prezydenta jest członkiem komisji Profilaktyki i Rozwiązywania Problemów Alkoholowych, Zdrowia i Pomocy Społecznej, z tego co wiem nie jest to praca społeczna. udział w komisji jest opłacany. Więc trzeba popierać chlebodawcę pozując na przedstawiciela wszystkich niepełnosprawnych w mieście.
Banda złodziei, za nic nie mają obywatela a nawet sąd .
Z bratem mielismy wezwanie do sądu na rozprawę w charakterze świadków .Zaparkowaliśmy na parkingu .Rozprawa miała się odbyć o 12 wykupiliśmy 1,5 godziny do przodu. Poprzednia się przedłuzyła i nie mogliśmy dojść i dopłacić przez co 30 minut po terminie doszliśmy do auta i już był blankiet karny na 50 złotych złorzył brat odwołanie i go nie uwzględnili twierdząc że podczas rozprawy w obecności sędziego można było wyjść lub przedzwonić na numer który był na bilecie w samochodzie ???? Mają sąd w czterech literach co za idiota !!! tym zarządza. A teraz przyszło upomnienie na kolejne 10 złotych .
a ja mam w d...pie parkometry,płace podatki a jakieś strefy parkowania to nie jest czyiś prywatny teren tylko droga publiczna na której utrzymanie płace podatek w cenie benzyny.
Nie płace i płacił nie będę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!