metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
guzgu ~guzgu (Gość)29.06.2012 20:41

ale opłaty mogłyby być mniejsze. Precz z pazernością !

00

antydybka ~antydybka (Gość)02.07.2012 11:59

Dybka to samozwaniec, mianujący się przedstawicielem osób niepełnosprawnych. O ile wiem w mieście działa kilka lub kilkanaście organizacji skupiających ON. Ten Pan działa przy jednym z kościołów, opinia innych się nie liczy. W zamian za poparcie Prezydenta jest członkiem komisji Profilaktyki i Rozwiązywania Problemów Alkoholowych, Zdrowia i Pomocy Społecznej, z tego co wiem nie jest to praca społeczna. udział w komisji jest opłacany. Więc trzeba popierać chlebodawcę pozując na przedstawiciela wszystkich niepełnosprawnych w mieście.

00

karol ~karol (Gość)08.07.2012 12:10

Banda złodziei, za nic nie mają obywatela a nawet sąd .
Z bratem mielismy wezwanie do sądu na rozprawę w charakterze świadków .Zaparkowaliśmy na parkingu .Rozprawa miała się odbyć o 12 wykupiliśmy 1,5 godziny do przodu. Poprzednia się przedłuzyła i nie mogliśmy dojść i dopłacić przez co 30 minut po terminie doszliśmy do auta i już był blankiet karny na 50 złotych złorzył brat odwołanie i go nie uwzględnili twierdząc że podczas rozprawy w obecności sędziego można było wyjść lub przedzwonić na numer który był na bilecie w samochodzie ???? Mają sąd w czterech literach co za idiota !!! tym zarządza. A teraz przyszło upomnienie na kolejne 10 złotych .

00

krzysiek71 ~krzysiek71 (Gość)08.07.2012 13:34

a ja mam w d...pie parkometry,płace podatki a jakieś strefy parkowania to nie jest czyiś prywatny teren tylko droga publiczna na której utrzymanie płace podatek w cenie benzyny.
Nie płace i płacił nie będę.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat