Proponuję rozszerzyć strefę płatnego parkowania o przyblokowe parkingi np. 10 zł za dobę a 5 zł za wyjście z klatki schodowej do auta ale gratis parkowanie auta w pokoju. Brawo urzędasy za robotę proponuję się wziąć a nie z kierowców ściągać na własne wypłaty - do kilofa nauczyć się roboty a nie pierdzenia w stołki
"Urzędnicy mieli również plany, aby strefę rozszerzyć na teren placu Czarnieckiego."
JA MAM DWA PLANY :
1. Parkomaty pod kościołami
2. Wymianę urzędników :))
Przynajmniej w tym mieście coś się dzieje. A nie mogli by tak zwolnić z połowę urzędników i rozwiązać miejski zarząd dróg i komunikacji? Ale gdzie oni poszli by pracować i ich rodziny co popierali Chojniaka w ostatnich wyborach?
czy ktoś zna przypadek, że chociażby jedna osoba została pociągnięta /za okres 4 lat- tyle funkcjonuje strefa płatnego parkowania/ do odpowiedzialności karnej za sfałszowanie dokumentu i tym samym za wyłudzenie usługi. Ja nie a państwo?
strefa płatnego parkowania funkcjonuje 4 lata.Czy ktoś z Państwa zna sytuację w której ktoś został pociągnięty do odpowiedzialności karnej za sfałszowanie karty parkingowej, bo jeżeli nie to opowiadanie o fałszowaniu, to zwykłe chamskie pomówienie.
Dobry pomysł :)))
Co się stało z Bronkiem i Ewą z SLD,czyżby cichy układ?Dobrze że chociaż Kozłowski wie o co chodzi w tej radzie.
[cytat] Propozycja dotycząca ul. Wojska Polskiego wynikała przede wszystkim z troski prezydenta. [cytat]
zlałem sie ze śmiechu,ale na poważnie,jak ten facet tak się troszczy to niech odejdzie z urzędu i nie niszczy tego miasta.
ludzie w kazdym miescie sa parkometry a wy tu ubolewacie jakich to mamy rzadzacych w miescie...to jest normalne ze za parkowanie auta sie placi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!