Apel do dwojki z Łaczy nas Piotrkow... nie wchodzcie w żadne koalicje...z nikim. Od Was dwoje bedzie dużo zależało. Popierajcie madre perspektywiczne pomysly a glupoty kosz. Wspierajcie przedsiebiorcow handel w miescie. Nie rozrzucajcie publicznego grosza. Jest Was tak mało a nikt nie ma takiej siły.
A policzyliscie ilu nowych radnych jest? Czy na pewno coś się zmieni. Głosowaliście na tych samych generalnie i chcecie zmiany?
Skoro u Wiernickuego radnym jest cecotka, to jestem zmuszony, bo tego nie chcę, zagłosować na Chojniaka. Lepiej niech cecotka będzie w opozycji, niż ma mieć wpływ na moje życie.
Co za święto obchodzili chasydzi przy kirkucie w Piotrkowie T. 08.04.2024r. o godz. 19 z kropidłem w rękach na chodniku - głowa przy głowie wzdłuż 2-3 posesji- w okresie wyborów samorządowych????
Pani Chojnacka sama jest sobie winna. Trzeba było nie pokazywać się z N. i panią "ministrą" i mówić, że jesteście bezpartyjni, skoro stoi za Wami Polska2050.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!