Dzisiejsza wypowiedź pani Chojnackiej w radio jest "wstrząsająca"! Przez dwa lata mówiła źle o władzy Chojniaka, a teraz zastanawia się na kogo zagłosuje. Może dogadała się z Chojniakiem i teraz zmieniła front. Wstyd!
6+5+2= 13 chyba że 6+4+2=12 ta dwójka dzisiaj mnie zadziwia. Najpierw referendum w sprawie odwołania a tu....... Ciekawe jest oblicze ludzi
Wiekszość chce odwołania Chojniaka - to bez dwóch zdań. Sam też chce ale czy to coś na plus zmieni? Nie sądzę. Musiałby se stać cud zeby nowy prezydent nagle -szybko wdrożył swoje plany - co już jest wątpliwe bo ma tylko 4 czy 5 radnych z sobą. Zanim maszyna ruszy bedzie to koniec roku. Najwazniejsze zmiany robi sie w ciągu pierwszych 6 miesiecy - później to tylko decyzja podjetych na początku działań. Cięzko to widzę - bardzo - tak zróżnicowana rada i żeby się z nią dogadać? To dla wytrawnego gracza politycznego wyzwanie a co tu mówić o "żółtodziobie" Wiernickim. Nie będe oczekiwał cudów bo one sie nie wydarzą.
Pogonić obecnego i wszystkich dyrektorów miejskich spólek to byloby już coś.
Jako stary pisowiec zwracam się do sympatyków i członków pisu o poparcie Pana Wiernickiego Tak dobomorz Bóg
Drodzy Państwo bardzo dobrze się stało. Tylko taka mieszana rada miasta jest gwarancją realizacji prograu każdego ugrupowania !!!!!
To jest naprawdę dobre dla miasta .
Jestem zbulwersowany wypowiedzią pani Wężyk Glowackiej dziś w radiu jesto prostackie Głosujemy na Pana Wiernickiego tylko on
Liczyłem na inną 2 turę ale to nie jest złe,
Mieszkańcy pozwólmy Panu Prezydentowi Chojniakowi odpocząć !!!
Przewodniczącym Rady Miasta ma być podobno Pan Berent z Koalicji Obywatelskiej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!