Idź pierwszy już teraz, przypominam Tobie, że prowadzimy wojnę w Afganistanie, idź. Tylko, że nie jestem pewien czy Ciebie przyjmą, zerknij sobie jakie są teraz wymagania na żołnierza, to jest specjalista po studiach wyższych i dziesiątkach innego rodzaju specjalistycznych szkoleń. Obsługuje całą masę sprzętu. Dawne łopata-ziemia-powietrze już nie są wymagane. Saperem nie będziesz bez przeszkolenia, łączność ... też raczej nie ... dowódcą nikt Ciebie nie mianuje, pilota licencji raczej nie masz. Jeśli z perskim i paszto nie miałeś styczności to również za tłumacza robić nie będziesz. Lekarzem też raczej nie ... Kierowców pewnie jest pod dostatkiem więc się nie załapiesz. Patrole taktyczne to ludzie z doświadczeniem bojowym, nie masz szans nawet jako szeregowy na wyjazd, trzeba się prosić, to duża kasa jest. A tak poza tym to masy podpalonych siejących nienawiścią głupich "narodowców", "pseudopatriotów" i po prostu głupców wywołują wojny samym swoim nastawieniem w ramach społeczeństwa.
Dokładnie, popieram.
Nie każdy kibic straszny okrutnie.Nie każdy!!Wróciłem z Zakopca z zawodów Pucharu Świata w Lotach Narciarskich.Doping niesamowity,wspaniała atmosfera,bezpiecznie i miło.
Wiedz, że jestem dumny z tego co robię i kim jestem. Chociaż my mamy jakieś własne poglądy a nie siedzimy w kapciach przed tvn24 z gazetą wyborczą w ręku i łykamy wszystko co mówią i piszą. ; )
Czemu to nie są kibice? Bo aktywnie wspierają drużynę dopingiem albo malują wielkie sektorówki związane z klubem? hehe.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!