Jakiś pozytywny akcent. Jeżeli tak będą postępować to zrobią wiele nie tylko dla swojego klubu ale także dla postrzegania kibica jako kogoś pozytywnego. Szacunek.
jeżeli zamienili by ganianie się między blokami z zapytaniami o problem na pomoc społeczną albo akcje związane z propagowaniem sportu, kultury na stadionach to by było świetnie, przełożyło by się to na większy popyt na sport, to natomiast na dochody klubów, a to natomiast na zwiększenie poziomu oglądanego widowiska.
Kibice "łódzkiego" Widzewa, a gdzie kibice piotrkowskich drużyn. Czy kiedyś Piotrków dorobi się prawdziwych kiboli?
Kibice WIDZEWA coś robią a gdzie są zarozumialcy z ŁKSu??
Potrafią tylko rozpoczynać zadymy i nic więcej. Jeszcze nigdy nie widziałem żadnej pozytywnej akcji ze strony kibiców tego klubu.
Panie arkoz wśród gadżetów były też gadżety Piotrkowskiej Concordii i jej kibice to też Widzewiacy. A co do wpisu ziomka to nie ma co porównywać gówna z miodem...:)
A już myślałem, że kibice Widzewa są ponad to co robią inni kibice ale widzę, że w głębi duszy zawsze pozostaje nienawiść, która wychodzi jak już nie przez czyny to przez słowa.
Dlaczego wy zawsze próbujecie pokazać, ze jesteście lepsi nie przez to co robicie tylko porównywanie się do innych, w waszych oczach oczywiście gorszych. Kibice Widzewa OK zaczęli robić coś pozytywnego ale takie wypowiedzi sprowadzają was znowu do punktu wyjścia. Czy taką nienawiść macie już w genach i tego nie da się wyplenić z waszych głów. Wczoraj byłem jak najbardziej na TAK ale teraz widzę, że chyba za bardzo się pośpieszyłem. Moja rada. Chłopaki róbcie swoje i nie patrzcie się, że inni nic nie robią bo to znowu zniechęca do was ludzi. Chyba, że liczycie na jakąś nagrodę.
Aman wiadomo że są jednostki które i tak postawią na swoim ; )
BARDZO POZYTYWNIE, WIDAC WIDZZEWIACY POZA NIENAWISCIA DO lksu POTRAFIA ZROBIC WIELE POZYTECZNEGO ! SZACUNEK !
Zgadzam się. Te jednostki psują to dobre co robi reszt. Czyżby SemperFidelis nie należał do FCP?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!